reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Cześć dziewczyny to ja gośćMadziek z kafe. .. czytałam was cały czas... miałam odpuścić ale jakoś nie mogę :p po luteinie dostałam @ w trakcie brania (pierwszy raz tak mialam) dzisiaj mam 11dc... wiec pora by było zacząć działać ale jakoś nie mam weny :p
Mariola bardzo mi przykro :(
Minka suknia cudo :)
Kasia :) ciesze się ze testy mają stu% potwierdzenie, a tak się bałas :)
Będę was czytać i pisać w miarę możliwości :*

Minka a na kiedy macie date ?

Może taka?
620d37420afcc.jpg

Minka ja miałam dodatkowo bolerko do zakrycia. Musiałam szyć na miare suknie bo troche wymiary u mnie dziwne są, góra inaczej i dół też a na dodatek to wzrostem nie grzesze

reklama
Ja miałam suknie przerobiona z sukni ślubnej mojej teściowej. Skrocilam ja ucielam rękawy. Taka bombka wyszła do kolan. Miałam czerwone szpilki i w tali czerwoną wstęgi z wielką kokardą z tyłu. .. a zamiast welonu stroik... ładnie wyglądałam hi hi hi skromna jestem nie ma co... najsłodsze ze moja córka miała praktycznie identyczną sukienkę ale bez czerwieni. Bo my mieliśmy 2w1 ślub i chrzciny.
Dziewczyny regulujcie sytuacje prawne swoje bo w Polsce w sadzie to jest masakra... gdyby nie popierdzielone prawo w pl to byłabym po prostu rozwodka a nie wdową. .. strasznie długo to trwa i jest kosztowne... ja nie zdążyłam. .. dlatego was przestrzegam... ponad to debile jest to ze nawet w trakcie rozwodu jak urodzicie to dzidzia ma nazwisko męża od razu. Później trzeba to odkręcić w USC i jest b. dużo papierologii... :(

Do góry