reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Marysia załatwiaj papiery odrazu bo jak nie to dzidziuś bedzie miał nazwisko twojego męża .
Musisz teraz bo to ci zajmie .

Minka,bardzo ładna suknia.
Z testem zrobiłaś jak uważałaś, ja krzyczeć nie będę :)
Cześć Życiowa :)

Dziewczyny jak sie okaze ze jestem w ciazy (daj Boże ) to potwierdzi mi sie ok 80% objawów w drugiej ciazy

MalaMi wstepnie Wigilia tego roku:) bo my chcemy cywilny- tyle ze z biala sukienka itp, ale ostatnio mojemu P chyba sie poglady zmienily bo zaczal mowic ze jednak koscielny by chcial. Z tym ze ja super katoliczka nie jestem, wierze w Boga, ale do Kosciola mi nie po drodze. I kurcze nagle pojde ot tak przed oltarz?:O no nie wiem nie jestem przekonana jak na razie do koscielnego. Ja chcialam skromna uroczystosc dla najblizszej rodziny z super sesja slubna i tyle:)

Ja kupilam razem z dwoma welonami, podwiazka, rekawiczkami i ozdoba do wlosow za 1600 zl, co raczej miescilo sie w dolnej polce. Wisi w szafie w rodzinnym domu, bo zal mi ja oddawac

reklama
Do góry