reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Ewa gratulacje [emoji4][emoji4]

India hmm trochę wiem jak się czujesz... ja wtedy jak mi się spóźnił kilka dni to też byłam przerażona i nie wyobrażałam sobie ale jak @ przyszedł to gdzieś w środku czułam żal...

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ja czekam do jitra chociaz od wczoraj mam bialy sluz, czasami czuje metaliczny smak w ustach, piersi mi stwardnialy ale nie bola, do tego dzisiaj ogladalam z M samochody nowe w salonie i jeden tak ierdzial guma ze musialam biec do toalety bo mnie zemdlilo blee potem spiaca sie zrobilam odrzucilo mnie od jedzenia :-(

Hejka ja czekam do jitra chociaz od wczoraj mam bialy sluz, czasami czuje metaliczny smak w ustach, piersi mi stwardnialy ale nie bola, do tego dzisiaj ogladalam z M samochody nowe w salonie i jeden tak ierdzial guma ze musialam biec do toalety bo mnie zemdlilo blee potem spiaca sie zrobilam odrzucilo mnie od jedzenia :-(
A Kiedy termin@ mialas?

U mnie negatywny test, a tak źle się czuję... Może na owu? To pozytywny?
1514669913-de0ffd0f5fd537ca-aaaaaa.jpeg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia czasem na owu tak się organizm zachowuje ja czasem nie mam objawów w sumie nie wiem kiedy owu a czasem brzuch mnie boli mdłości mam i czasem mokro być może od tego :)
Na długo przed okresem tak mam więc myślę że to na owu chyba:p
A czasem nie mam w ogóle śluzu plodnego tylko mleczny jak zaszłam też nie miałam przezroczystego np

Ja od ciazy z Ada mam bolesne owulacje, czuje bole jajnikow, czasem nagle i mocne. Na @ i w sumie pierwszego dnia tez sie czuje slabo i to tez po drugiej ciazy.... nigdy nie dotyczyly mnie hormonalne sprawy, a teraz mam wq... straszny i czuje sie mega rozbita...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ja od ciazy z Ada mam bolesne owulacje, czuje bole jajnikow, czasem nagle i mocne. Na @ i w sumie pierwszego dnia tez sie czuje slabo i to tez po drugiej ciazy.... nigdy nie dotyczyly mnie hormonalne sprawy, a teraz mam wq... straszny i czuje sie mega rozbita...

Ja po ciąży chociaż okresu nie mam.bolesnego sprawdzilo się u mnie bo wcześniej to brrrr..
India mnie też czasem jajnik zakluje na owu

reklama
O co pytasz Marysia? Pozytywny owulacyjny jesli o zdj chodzi

Pytam czy to pozytywny test owu?

Ja też nie mam bolesnych @, w tamtym miesiącu mnie troche brzuch bolał i cyk jest ciotka. A teraz mam bóle kręgosłupa i podbrzusza już drugi dzień.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry