Ewa ciekawe jak młodszy braciszek zareagujeNie ma mniej opcji [emoji1]
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Ewarut
Fanka BB :)
Nie wiem ... Na razie się nie dowie..Ewa ciekawe jak młodszy braciszek zareaguje
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
viola150
Ewa gratulacje [emoji4][emoji4]
India hmm trochę wiem jak się czujesz... ja wtedy jak mi się spóźnił kilka dni to też byłam przerażona i nie wyobrażałam sobie ale jak @ przyszedł to gdzieś w środku czułam żal...
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
India hmm trochę wiem jak się czujesz... ja wtedy jak mi się spóźnił kilka dni to też byłam przerażona i nie wyobrażałam sobie ale jak @ przyszedł to gdzieś w środku czułam żal...
Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom
Hejka ja czekam do jitra chociaz od wczoraj mam bialy sluz, czasami czuje metaliczny smak w ustach, piersi mi stwardnialy ale nie bola, do tego dzisiaj ogladalam z M samochody nowe w salonie i jeden tak ierdzial guma ze musialam biec do toalety bo mnie zemdlilo blee potem spiaca sie zrobilam odrzucilo mnie od jedzenia :-(
KasiaMarysia23
A Kiedy termin@ mialas?Hejka ja czekam do jitra chociaz od wczoraj mam bialy sluz, czasami czuje metaliczny smak w ustach, piersi mi stwardnialy ale nie bola, do tego dzisiaj ogladalam z M samochody nowe w salonie i jeden tak ierdzial guma ze musialam biec do toalety bo mnie zemdlilo blee potem spiaca sie zrobilam odrzucilo mnie od jedzenia :-(
U mnie negatywny test, a tak źle się czuję... Może na owu? To pozytywny?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia czasem na owu tak się organizm zachowuje ja czasem nie mam objawów w sumie nie wiem kiedy owu a czasem brzuch mnie boli mdłości mam i czasem mokro być może od tego
Na długo przed okresem tak mam więc myślę że to na owu chyba
A czasem nie mam w ogóle śluzu plodnego tylko mleczny jak zaszłam też nie miałam przezroczystego np
Na długo przed okresem tak mam więc myślę że to na owu chyba
A czasem nie mam w ogóle śluzu plodnego tylko mleczny jak zaszłam też nie miałam przezroczystego np
India9
Ja od ciazy z Ada mam bolesne owulacje, czuje bole jajnikow, czasem nagle i mocne. Na @ i w sumie pierwszego dnia tez sie czuje slabo i to tez po drugiej ciazy.... nigdy nie dotyczyly mnie hormonalne sprawy, a teraz mam wq... straszny i czuje sie mega rozbita...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Ja po ciąży chociaż okresu nie mam.bolesnego sprawdzilo się u mnie bo wcześniej to brrrr..Ja od ciazy z Ada mam bolesne owulacje, czuje bole jajnikow, czasem nagle i mocne. Na @ i w sumie pierwszego dnia tez sie czuje slabo i to tez po drugiej ciazy.... nigdy nie dotyczyly mnie hormonalne sprawy, a teraz mam wq... straszny i czuje sie mega rozbita...
India mnie też czasem jajnik zakluje na owu
reklama
KasiaMarysia23
Pytam czy to pozytywny test owu?O co pytasz Marysia? Pozytywny owulacyjny jesli o zdj chodzi
Ja też nie mam bolesnych @, w tamtym miesiącu mnie troche brzuch bolał i cyk jest ciotka. A teraz mam bóle kręgosłupa i podbrzusza już drugi dzień.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom