reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
Teraz kreski corsz jaśniejsze więc pewnie byl pozytywny.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Test owu robiłam w piątek, [emoji177] byly we wtorek więc nie ma szans na szczęście. Z resztą u nas żeby bobas był to trzeba naprawdę mieć szczęście.
MalaMI woodstok w Jarocinie
MalaMI woodstok w Jarocinie
India9
Kasia, ale z tego co kojarze to testowa powinna byc ciemniejsza od kontrolnej i od tego momentu w ciagu 24 godz, u Ciebie ciemniejsza nie byla, wiec rownie dobrze owu moglas miec w niedziele - poniedzialek... od piatku do wtorku to nie taki duzy przedzial, ale test robilas i negatyw...
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Od wtorku do piątku. Bo to w tym tyg. W 2 dzień świąt we wtorek byliśmy u mamy i mieliśmy czas dla siebie na [emoji177] , a test owu robiłam w piątek. Teraz są coraz jaśniejsze kreski więc owu mogła być w czwartek. A to wiadomo że mi hcg test nie wyjdzie jak owu była 4 dni temu.Kasia, ale z tego co kojarze to testowa powinna byc ciemniejsza od kontrolnej i od tego momentu w ciagu 24 godz, u Ciebie ciemniejsza nie byla, wiec rownie dobrze owu moglas miec w niedziele - poniedzialek... od piatku do wtorku to nie taki duzy przedzial, ale test robilas i negatyw...
reklama