reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Marysia, na ulotce bedziesz miala napisane czy to juz pozytywny, czy druga linia musi byc ciemniejsza

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Test owu robiłam w piątek, [emoji177] byly we wtorek więc nie ma szans na szczęście. Z resztą u nas żeby bobas był to trzeba naprawdę mieć szczęście.

MalaMI woodstok w Jarocinie

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia, ale z tego co kojarze to testowa powinna byc ciemniejsza od kontrolnej i od tego momentu w ciagu 24 godz, u Ciebie ciemniejsza nie byla, wiec rownie dobrze owu moglas miec w niedziele - poniedzialek... od piatku do wtorku to nie taki duzy przedzial, ale test robilas i negatyw...

Kasia, ale z tego co kojarze to testowa powinna byc ciemniejsza od kontrolnej i od tego momentu w ciagu 24 godz, u Ciebie ciemniejsza nie byla, wiec rownie dobrze owu moglas miec w niedziele - poniedzialek... od piatku do wtorku to nie taki duzy przedzial, ale test robilas i negatyw...

Od wtorku do piątku. Bo to w tym tyg. W 2 dzień świąt we wtorek byliśmy u mamy i mieliśmy czas dla siebie na [emoji177] , a test owu robiłam w piątek. Teraz są coraz jaśniejsze kreski więc owu mogła być w czwartek. A to wiadomo że mi hcg test nie wyjdzie jak owu była 4 dni temu.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry