reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Rozumiem, ja na kontrolę chodzę, bo np. Katar już ponad tydzień i sprawdzamy czy oskrzela czyste. Inhalacje robie jej 3 czasem 4 razy dziennie i ściągam katar. Sól w użyciu.
W sumie ostatnio jadła i ser żółty i jogurt i jajko ale nie wygląda na alergiczny ten katar. Po żółtym (chyba za dużo) wyszły jej krostki na karku i pod szyją więc wyłączam wszystkie alergeny na jakiś czas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem, ja na kontrolę chodzę, bo np. Katar już ponad tydzień i sprawdzamy czy oskrzela czyste. Inhalacje robie jej 3 czasem 4 razy dziennie i ściągam katar. Sól w użyciu.
W sumie ostatnio jadła i ser żółty i jogurt i jajko ale nie wygląda na alergiczny ten katar. Po żółtym (chyba za dużo) wyszły jej krostki na karku i pod szyją więc wyłączam wszystkie alergeny na jakiś czas.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia z wiekiem na pewno Madzi przejdzie ..oby:)

Adzie i po kozim serze robią się plamki wokół ust, tak jak po mleku modyf.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Indiaaaaa!! Kochana no cień ale widzę też [emoji2][emoji2][emoji2][emoji2] czekam z niecierpliwością [emoji3]
Ja reż więcej nie planuje, mam parke i starczy. Chociaż czasem tęskno mi za brzuszkiem. Mnie poród nie przeraża bo po dwóch cc wiem co mnie czeka ale tą organizacją życia już po to masakra.

Kati czyli u Ciebie tak jak u Mnie, cc po 6h sn... A druga umówiona cc na 39tc [emoji3]

A ja dziś odkryłam kolejne ząbki u Amelki [emoji4][emoji4] dolne 4, mamy już 12 [emoji50][emoji50]

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

A to nasza pierwsza kiteczka [emoji7][emoji7]
20171227_160130.jpg

Napisane na SM-A520F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 20171227_160130.jpg
    20171227_160130.jpg
    64,4 KB · Wyświetleń: 401
reklama
Do góry