reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
zdrowka dla Naszych chrowitków[emoji7] Filip moj tez zagilany troche jest .

dzisiaj jedziemy z nim do tego kardiologa prywatnie z tymi szmerami zobaczyc co powie bo na fundusz kolejki na listopad 2018. byla ktoras z Was moze z takim dzieciaczkiem u kardiologa jak to wyglada ? on musi lezec grzecznie i cicho ? bo on nie polezy ani nie posiedzi kurde i sie boje ze pojedziemy na darmo tylko bo i tak sie nic nie dowiem . ale 200 zl to nie majatek i mam nadzieje ze da sie jakos zbadac ten urwis . teraz zasnal sam w lozeczku a ja gotuje mu ogorkowa bo uwielbia [emoji16] w ogole to mam biegunke ze stresu normalnie.

u nas wialo w nocy okropnie myslalam ze mi daszek z nad balkonu zerwie . 15 drzew polamalo .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
O jej oby wszystko bylo dobrze pewnie ze nie ma co czekac na nfz to jakas masakra

Wymiary kurtki 92 :-)
Dl calkowita kurtki 38 cm, od pachy 23, rekaw 31 od pachy 19
Czyli wez 92 bo ja mam 80 i długość mam 35 hehe

zdrowka dla Naszych chrowitków[emoji7] Filip moj tez zagilany troche jest .

dzisiaj jedziemy z nim do tego kardiologa prywatnie z tymi szmerami zobaczyc co powie bo na fundusz kolejki na listopad 2018. byla ktoras z Was moze z takim dzieciaczkiem u kardiologa jak to wyglada ? on musi lezec grzecznie i cicho ? bo on nie polezy ani nie posiedzi kurde i sie boje ze pojedziemy na darmo tylko bo i tak sie nic nie dowiem . ale 200 zl to nie majatek i mam nadzieje ze da sie jakos zbadac ten urwis . teraz zasnal sam w lozeczku a ja gotuje mu ogorkowa bo uwielbia [emoji16] w ogole to mam biegunke ze stresu normalnie.

u nas wialo w nocy okropnie myslalam ze mi daszek z nad balkonu zerwie . 15 drzew polamalo .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
My byliśmy z Frankiem ( jejku wyjde na jakąs weteranke i okulista i kardiolog ;)
Ale do sedna sprawy na ekg musi chwilka polezeć bo podpinaja go do aparatu jak dorosłego na rece i nózki takie zaciski a na klatke taka płytke z elektrodami. U nad była miła pani i Franek byl tymi kabelkami zainteresowany i sie rozgladal Może go czyms zabawisz
A potem usg serduszka ale to juz z zabawka było i poszło sprawnie
Powodzenia życzę...

Nadziejka trzymam kciuki,żeby dobre wyniki były i żeby Filip był grzeczny.

Violu za Was też kciuki trzymam:)

Dora to normalne, że z wcześniaczkiem takie badania się robi;)

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Tymonku dużo zdrowia, żebyś nie chorowal i duzo sie usmiechal;)
Sto lat [emoji323] [emoji322] [emoji323] [emoji322] [emoji512] [emoji323] [emoji323] [emoji320] [emoji320]

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry