reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Lee duzo lepiej. Nie ma kataru. Kaszel też zelzal. Uszka są suche więc wysięk nie zbiera się... kolejna kontrola poniedziałek albo wtorek więc jeszcze polezymy :/
1507205127-aaaaaa.jpeg

Pozdrawiamy ciocie forumowe :*

Dzielny chłopak!

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia2310 czuje sie calkiem ok, jeszcze tylko mdłości mnie męczą, ale do przeżycia ;)
wczesniej na wizycie 11.09 byl sam pecherzyk, a kolejna wizyta 11.10 i juz sie nie mogę doczekać ;)
dziś zaczynam 11 tc ;)

Tymi dzielny chłopczyku, przytulaski dla Ciebie ;)

a w ogóle, moj młody nie raczkuje ale pełza, czasem sam usiądzie, coraz częściej a od rana jest tak ;p
1507210188-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
zdrowka dla Naszych chrowitków[emoji7] Filip moj tez zagilany troche jest .

dzisiaj jedziemy z nim do tego kardiologa prywatnie z tymi szmerami zobaczyc co powie bo na fundusz kolejki na listopad 2018. byla ktoras z Was moze z takim dzieciaczkiem u kardiologa jak to wyglada ? on musi lezec grzecznie i cicho ? bo on nie polezy ani nie posiedzi kurde i sie boje ze pojedziemy na darmo tylko bo i tak sie nic nie dowiem . ale 200 zl to nie majatek i mam nadzieje ze da sie jakos zbadac ten urwis . teraz zasnal sam w lozeczku a ja gotuje mu ogorkowa bo uwielbia [emoji16] w ogole to mam biegunke ze stresu normalnie.

u nas wialo w nocy okropnie myslalam ze mi daszek z nad balkonu zerwie . 15 drzew polamalo .

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry