reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
To moja to jakis ewenement jest. Czasem jak jej chcialam tac szybciej cyca to nie i koniec. Dopiero jak zglodniala. Ona od poczatku 10 min jedzenia to max a tak to do 5 min raczej.
Dzisiaj zamontowali nam w domku czesc okien a jutro reszta :)

Ja w grudniu świra dostalam, bo Magda 5 min jadla i koniec. Dopiero jak w nocy zaczęła ja brać na karmienie to zaczęła przybierać. Teraz tez j 5 mnmin

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja w grudniu świra dostalam, bo Magda 5 min jadla i koniec. Dopiero jak w nocy zaczęła ja brać na karmienie to zaczęła przybierać. Teraz tez j 5 mnmin

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Kasia moj tez tyle je 5 min chyba ze chce possac tylko to dluzej albo do zasniecia
Widocznie tyle potrzebuje:)
Mi sie sam w nocy budzi nocne karmienia sa wazne bo mleko jeszcze wartosciowsze wtedy:)
W ogole czytalam teraz w gazecie ze znaleźli podczas badań nad mlekiem matki komórkę hamlet czy jakos tak ona zabija komorki rakowe i naukowcy chca za kilka lat robic z mleka matki lek na raka :szok:

Ostatnia edycja:
Gdzies czytałam ze dzieci kp moga przybierać skokowo raz 30 a raz 300 chyba u Hafiji ale nie wiem jak to jest bo moj dopóki go warzylam u lekarza bardzo ladnie przybieral zawsze :)
Wazy 9 kg ale on nie ma po kim byc gruby:)
Jeszcze teraz lata..
A Madzia ile wazy?

Kulcia a jakie to nike? masz linka? tylko nie wiem jak sie ma rozmiarowka adidasa do nike bo mierzylam mu adidasa to ma 22 rozmiar a z nike nie wiem juz sama. ja tez chce kupic zeby byly dla drugiego hehe ;p a jak nie to moze sprzedam za pare zloty. ;p ale w sumie juz teraz nie wiem czy kupowac czy nie.

ja z Fifciem tez jestem bez przerwy sama ale jak trzeba to Pawel albo mama z nim zostanie i nie ma problemu abym nie mowila mu ze ide i papa to wtedy zostanie z nimi normalnie bez pozegnan heh ;p

pisalam Wam ostatnio ze Fifi mial taka czarna plame na dziasle w miejscu 5 czy to 6 ? wyszedl mu tam zab a on przez te zeby znowu nie do zniesienia jest hehe [emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Nadziejko znam twój ból ja się wykoncze przez te zęby normalnie każdy ząb to jest masakra w nocy nie śpię w dzień nie da się funkcjonować bo ciągle płacz :(

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wczoraj nagadalam Wam na swojego bobasa to dzis dzieciak jak złoto :)
Spal dwa razy po 40 minut a pozniej przycial 3 godziny i po 20 juz zasnal :)

Takie mam do was pytanie: maly ma stope 10 cm wiec jakie powinnam kupic mu buty? 11 cm?

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry