reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India zależy do czego to jajko. Tak jak pisałam siemie i skrobia. Ale fakt sporo wyszło.
A co ze szczepieniem na mmr?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Tzn?
Ogolnie mam zglaszac uczulenia na jajka i daja inne szczepionki wtedy

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mmr ma w składzie białko jaja kurzego... nie wiem czy jest jakaś inna szczepionka... Z tego co wiem zmieniło nazwę a skład został ten sam :/

Ma zarodki, bialka sa bardzo sladowe ilosci i mmr chyba rzezywiscie jest jedna, ale nie ma chyba przeciwwskazan

Takie cos znalazlam
1499333247-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny to o tym mydelku pisaliście?
Kupiłam dla porównania 6.50 i 3.20
IMG_20170706_112804387~2.jpg

Załączniki

• IMG_20170706_112804387~2.jpg
    IMG_20170706_112804387~2.jpg
    379,2 KB · Wyświetleń: 236
Już po pogrzebie. Dostałam boli, ale miałam magnez w potrójnej dawce. Na cmentarz nie dałam rady. Dopiero dochodzę do siebie, a skurcze mam sporadyczne. Napisze jak dojdę do siebie. Dzięki za pamięć i troskę w tych ciężkich dla mnie chwilach [emoji8]

Kochana trzymajcie się Ciągle o was myślę i trzymam kciuki

reklama
KasiaMarysia szybko wam poszło :) i ładnie wyszło.

Lee współczuję Ci tego ciężkiego okresu, oby maluszek posiedział w brzuchu jeszcze mimo wszystko.

Dora a jak tam u Ciebie?

U nas ok :) Bawimy sie, karmimy i zmieniamy pieluszki;) Nie wysypia się ostatnio bo Franio już jest troszkę mniej skory do zasypiania, ale jego uśmiech bezzebny jest rozbrajający ;)
Wczoraj m przyjechał i planowaliśmy romantyczny wieczór ale synuś miał dla nas inne plany :) W efekcie po północy M poszedł spać do drugiego pokoju :D

Do góry