viola150
Fanka BB :)
- Dołączył(a)
- 13 Lipiec 2012
- Postów
- 2 626
Moja ciocia piecze sama z mąki orkiszowej i wiem że używa jaj przepiórczych. nie wiem czy do pieczenia ale wiem że młody je jadał. swego czasu bo już powoli wyrasta z alergii, chociaż jak przyjeżdzają to on zazwyczaj ze swoimi ciastkami czy paluszkami - takimi z innej mąki właśnie. i czestuje filipa i mój sie zajada więc chyba musi być to w miarę dobre.Tylko wlasnie czym zastapic jajka w przepisie?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
jeśli byś chciałą mogę ciocię popytać o przepisy na chleby, kaszki bo wiem żę ogotwała Olisiowi i na obiady - ona bardzo taka rygorystyczna jest w przestrzeganiu u małego diety więc na pewno są sprawdzone. Teraz miał 5 urodziny to nawet tort był z mąki orkiszowej, a zamiast śmietany było ubite mleko kokosowe