reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
No to dziwne, bo jesli podejrzewa ciaze to chyba powinna powiedziec cos, zlecic badania krwi albo test domowy. Cokolwiek...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Jak bylam z Magda po tescie to kazala mi za 2 tyg przyjsc. A na badniu powiedziała, ze do 13 tc to wszystko może sie zdarzyc ,zebym sie nie cieszyla.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka ;)
ostatnio zamilkłam, ale czasu brak mi na wszystko. Mąz wrócił i uczymy się "być we troje" i cięzko to idzie. Ogólnie jak jestem sama z Jasiem to wydaje mi się być spokojniejszy, w nocy mi ładnie spał, a od ponad tygodnia noce to tragedia ;/ do tego doszło mi dużo roboty w domu a pomocy mało co ;/ chłopaki średnio się dogadują i w efekcie jestem potrzebna do wszystkiego ehh.

No i zaczełam dietę i lekkie ćwiczenia, odstawiłam słodycze, jem dużo warzyw i owoców, bo już patrzeć na siebie nie mogę ;/

Dzisiaj bylismy na szczepieniu i moja pediatra chce zgłosić NOP do sanepidu. Po ostatnim szczepieniu młody miał temp podwyższoną 3 dni, ale 38 stopni przekroczyło tylko raz no i w dzień szczepieia strasznie mi płakał do samego pójścia spać, czyli sporo ponad 3 godz. I teraz mam przemyśleć dalsze szczepienia, czy dalej refundowane czy 5w1 i dzisiaj tylko zaszczepiliśmy na pneumokoki.

Młody już się fajny, taki rozgadany i wiekszości przypadków radosny chłopak zrobił, nie płacze tez tak jak kiedyś, teraz się wściekać nauczył ;)
No i warzywka juz próbujemy, ale słabo nam idzie i chyba dam mu jeszcze troszkę czasu ;)

a i według Pani w przychodni która go mierzyła młody ma 76 cm wzrostu i 7 600 wage ;)

ściskamy wszystkie cioteczki i forumowe kolezanki i kolegów ;)

reklama
KasiaMarysia dzisiaj miał dostać drugą dawkę, ja głupio zrobiłam, że szczepiłam wszystko na raz, tzn 4 wkłucia. Gdybym miała większą wiedzę to pewnie bym rozdzieliła i wtedy by się może znalazło na co tak zareagował, bo ja np stawiałam na pneumokoki, a babeczka mówi, że właśnie pneumo są dobrze przyjmowane.

Do góry