reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja mysle, ze wlasnie najgorzej doczekac 2 trym i pierwszych ruchow, a pozniej juz jakos latwiej jak sie czuje maluszka.
Pisz tu z nami, moze Ci szybciej zleci ;-)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
India no ja sobie nie wyobrażam jak będzie miał zęby xD

No India ma rację. Drugi trymestr i ruchy i potem leciiiiiii

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ktoras z Was cierpiała na ból sutka w trakcie karmienia. Mnie chyba tez to dopadło. Sutek jest duzy i czerwony i po karmieniu nie wraca do swojego normalnego wyglądu.
Poradz mi dobra duszyczko czym sobie smarowalas tego cycola :)

A my kończymy dzis 11 tygodni :)
1498629186-aaaaaa.jpeg

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

Anka, ja cos mialam z piersia i po ok dwoch tygodniach samo przeszlo. To byl taki ostry bol zwlaszcza przy przystawianiu. Ja smarowalam lanomascia z ziajki, ale nie pamietam juz czy to pomagalo i czy cos jeszcze robilam :-(

Anka, ja cos mialam z piersia i po ok dwoch tygodniach samo przeszlo. To byl taki ostry bol zwlaszcza przy przystawianiu. Ja smarowalam lanomascia z ziajki, ale nie pamietam juz czy to pomagalo i czy cos jeszcze robilam :-(

Ja mam malantan.
Ja od soboty wladalam sobie wkladki laktacyjne i nie wiem czy to nie od nich mnie bolą.

Napisane na GT-I9060I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Byłam na wizycie u ginekologa. Powiedziała, że macica trochę rozpulchniona, na usg coś mierzyla i mierzyla zapytała kiedy test robiłam. Szyjka cienka wiec okresu nie widać.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry