reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Życiowa udalo sie?? Gratulacje!! Cieszę sie ze sie przysluzylam jednym lajkiem [emoji6]

Dziewczyny wczoraj Amelka przeszla samą siebie z jedzeniem - zjadla mm o 10.30, potem o 13 caly słoik obiadku (jakby bylo więcej to by jeszcze zjadla), poszla spac na 3h, wstala i o 17 zjadla sloik deserku i o 20 mm na noc. Jestem w szoku jak jej idzie to jedzenie. Ile ja sie z Filipem nameczylam zeby zjadal sloik.
Dzis tez juz jestesmy po sloiku obiadu i zaraz idziemy spać :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

India jak po zakupach?? Jaki rozmiar bralas?? Ja kupilam bluzeczki na 62/68 bo te 74/80 takie wielkie byly. Ale body i rampersy wzielam na 74/80 i body ok ale sie zastanawiam czy te rampersy nie beda nawet latem za duze. Ale znow te mniejsze moglyby byc za male juz na lato. Duzy przeskok w tych rozmiarach.

Kurcze, u nas słońce i nie moge sobie wyobrazić tego waszego sniegu. Mam nadzieje ze nas ominie :-)

Hej Marysiu. Jak po świętach?? Jak Madzia?

Dziękuje, dobrze:)A jak Amelka?

U nas tez proszyl snieg.

Viola, wzielam rampersy na 74/80 i mam nadzieje, ze na lato beda ok.
Body z krotkim 74/80
Spodnie 74/80
Bluzki 86/92
I kolezanka mi kupila body z dlugim 74/80, bo jak ja bylam to noe bylo jeszcze wylozonych

Spodni mam teraz za duzo, bo juz 8 par 74/80.

Szkoda, ze wszystko wrzucili w tych samych wzorach tzn bodziaki krotkie takie jak bodziaki dlugie i spodnie i rampersy i bluzki

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Obkupiłaś się kochana:D
A rampersy lepsZe duze niz male ;-)

U mnie na sklepie były tylko 2 rampersy ;D

No właśnie Kulcia rozmawiałam z położną i ona też mówi żeby nie wybudzać,że skoro śpi to widocznie tego potrzebuje. A skoro ładnie przybiera to nie ma potrzeby. Tylko właśnie nie wiem jak to wtedy z laktacją będzie. Boję się,żeby nie było tak jak u Ciebie Marysia. No nic przyjdzie w czwartek to będę z nią rozmawiać jeszcze.
Fajne te rzeczy z Lidla ale u nas tak sypie śnieg,że nie ma szans na wyjście dziś a R jak będzie wracał z pracy to już pewnie nic nie będzie. Ale wyślę go może akurat :)

Weź pod uwage, że ona jest malutka. Ja po prostu brałam Magdę zjadła na śpiocha i spała dalej. U mnie nie dosc ze laktacja sie zatrzymywala to i Magda nie przybierala.

Życiowa udalo sie?? Gratulacje!! Cieszę sie ze sie przysluzylam jednym lajkiem [emoji6]

Dziewczyny wczoraj Amelka przeszla samą siebie z jedzeniem - zjadla mm o 10.30, potem o 13 caly słoik obiadku (jakby bylo więcej to by jeszcze zjadla), poszla spac na 3h, wstala i o 17 zjadla sloik deserku i o 20 mm na noc. Jestem w szoku jak jej idzie to jedzenie. Ile ja sie z Filipem nameczylam zeby zjadal sloik.
Dzis tez juz jestesmy po sloiku obiadu i zaraz idziemy spać :-)

Tylko sie cieszyc, Magda wrecz odwrotnie.

1492522345-aaaaaa.jpeg

Wstawiam Wam mojego skunksa. Rybka to ostatnio ulubiona mina :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Też właśnie wróciłyśmy z Lidla bo przestało padać i mamy kilka rzeczy :) Byłam w szoku że tyle tego było jeszcze o tej porze. Mamy body z krótkim i z długim i koszulki. Spodenek jedynie już nie było

reklama
Jak Wasze dzieci reaguje koedy zostaje same z tata?
Z Ada do tej pory nie bylo problemu, ja moglam normalnie isc pobiegac, wyjsc do sklepu, do fryzjera, a wczoraj o dzisiaj darla sie tak dlugo az nie wrocilam, a jak wrocilam uspokoila sie natychmiast jak ja wzielam ma rece

Do góry