reklama
viola150
Fanka BB :)
Życiowa udalo sie?? Gratulacje!! Cieszę sie ze sie przysluzylam jednym lajkiem [emoji6]
Dziewczyny wczoraj Amelka przeszla samą siebie z jedzeniem - zjadla mm o 10.30, potem o 13 caly słoik obiadku (jakby bylo więcej to by jeszcze zjadla), poszla spac na 3h, wstala i o 17 zjadla sloik deserku i o 20 mm na noc. Jestem w szoku jak jej idzie to jedzenie. Ile ja sie z Filipem nameczylam zeby zjadal sloik.
Dzis tez juz jestesmy po sloiku obiadu i zaraz idziemy spać :-)
Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny wczoraj Amelka przeszla samą siebie z jedzeniem - zjadla mm o 10.30, potem o 13 caly słoik obiadku (jakby bylo więcej to by jeszcze zjadla), poszla spac na 3h, wstala i o 17 zjadla sloik deserku i o 20 mm na noc. Jestem w szoku jak jej idzie to jedzenie. Ile ja sie z Filipem nameczylam zeby zjadal sloik.
KasiaMarysia23
Dziękuje, dobrzeA jak Amelka?India jak po zakupach?? Jaki rozmiar bralas?? Ja kupilam bluzeczki na 62/68 bo te 74/80 takie wielkie byly. Ale body i rampersy wzielam na 74/80 i body ok ale sie zastanawiam czy te rampersy nie beda nawet latem za duze. Ale znow te mniejsze moglyby byc za male juz na lato. Duzy przeskok w tych rozmiarach.
Kurcze, u nas słońce i nie moge sobie wyobrazić tego waszego sniegu. Mam nadzieje ze nas ominie :-)
Hej Marysiu. Jak po świętach?? Jak Madzia?
U nas tez proszyl snieg.
Viola, wzielam rampersy na 74/80 i mam nadzieje, ze na lato beda ok.
Body z krotkim 74/80
Spodnie 74/80
Bluzki 86/92
I kolezanka mi kupila body z dlugim 74/80, bo jak ja bylam to noe bylo jeszcze wylozonych
Spodni mam teraz za duzo, bo juz 8 par 74/80.
Szkoda, ze wszystko wrzucili w tych samych wzorach tzn bodziaki krotkie takie jak bodziaki dlugie i spodnie i rampersy i bluzki
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Obkupiłaś się kochana
U mnie na sklepie były tylko 2 rampersy ;DA rampersy lepsZe duze niz male ;-)
No właśnie Kulcia rozmawiałam z położną i ona też mówi żeby nie wybudzać,że skoro śpi to widocznie tego potrzebuje. A skoro ładnie przybiera to nie ma potrzeby. Tylko właśnie nie wiem jak to wtedy z laktacją będzie. Boję się,żeby nie było tak jak u Ciebie Marysia. No nic przyjdzie w czwartek to będę z nią rozmawiać jeszcze.
Fajne te rzeczy z Lidla ale u nas tak sypie śnieg,że nie ma szans na wyjście dziś a R jak będzie wracał z pracy to już pewnie nic nie będzie. Ale wyślę go może akurat
Weź pod uwage, że ona jest malutka. Ja po prostu brałam Magdę zjadła na śpiocha i spała dalej. U mnie nie dosc ze laktacja sie zatrzymywala to i Magda nie przybierala.
Tylko sie cieszyc, Magda wrecz odwrotnie.Życiowa udalo sie?? Gratulacje!! Cieszę sie ze sie przysluzylam jednym lajkiem [emoji6]
Mamakulka
Mamakulka
Wstawiam Wam mojego skunksa. Rybka to ostatnio ulubiona mina
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Ma dwa miesiace tylko. A to pierwszy raz przespała noc?Marysia w jakim sensie mam wziąc pod uwagę ,że jest malutka? Bo nie zrozumiałam chyba
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
India9
Jak Wasze dzieci reaguje koedy zostaje same z tata?
Z Ada do tej pory nie bylo problemu, ja moglam normalnie isc pobiegac, wyjsc do sklepu, do fryzjera, a wczoraj o dzisiaj darla sie tak dlugo az nie wrocilam, a jak wrocilam uspokoila sie natychmiast jak ja wzielam ma rece
Z Ada do tej pory nie bylo problemu, ja moglam normalnie isc pobiegac, wyjsc do sklepu, do fryzjera, a wczoraj o dzisiaj darla sie tak dlugo az nie wrocilam, a jak wrocilam uspokoila sie natychmiast jak ja wzielam ma rece