reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jak leżałam ostatnio w szpitalu to leżała ze mną dziewczyna która miała 18 tatuaży a w tym 3 na twarzy!

Bratowa powiedziała że brzuch mi opada. Widziałysmy się tydzień temu o mówi że mam dużo niżej.

Toska spała w dzień 2 godz wiex siedzimy jeszcze....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

dziendoberek. u mnie nocka nawet nawet 1 i przed 6 karmienie[emoji5] maly wstal po 6 dzisiaj. pewnie nie bedzie chcial isc spac w dzien i bedzie znowu maruda.... ja od rana pakuje reszte rzeczy. Amelki lozeczko juz zlozone vo ona i tak w dzien spi/lezy na narozniku w salonie.
Kulcia ja tez chcem wiedziec jak sie taki tatuaz nazywa [emoji5]

Anka i jak nocka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Kiepska.... Zasnelam ok 1 a o 2:30 Tosi się coś przysnilo i ona zasnela w 3 minuty a ja nie spalam prawie do 4. A wstałam 6:30. Masakra z tym spaniem.

Wzięłam się za sprzątanie i rozbolal mnie brzuch jak na okres i promieniuje mi w pachwiny. Aż zadzwoniłam po mamę żeby przyszła.... Ona wpadła zdyszana i woła "to już?" :) ale skąd ja mam wiedzieć jak mi wywolywali poród więc nie wiem jak się zaczyna

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka, jak zacznie sie od skurczy to musisz sprawdzac czy sa regularne i czy po cieplym prysznicu sie nasila czy ustapia

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
India a chodziasz troche przespana?

Kulcia Ty to masz power!

MałaMi pilnuj Amelki bo to niebezpieczne tak zostawić dziecko. Ja się tylko odwrocilam i Magda się zsunela troche z kanapy. Dobrze ze nic się nie stalo.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry