reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to juz w ogole nie wypada mi się później żalić :-)
Mam ponad 3 miesiace to sie przygotuje psychicznie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Kulka, jeszcze sie nie zapisalam, czekam az beda zapisywali na lipiec.
Wpisz na fb WarsawInk

India spoko pracki robią! Ja mam wśród znajomych sporo tatuatorow także u nich będę robić. Jeśli pozwolisz powiem Ci jedno. Lapacz snów to bardzo modny wzór teraz. Nie wiem czy nie będziesz żałowała, że sporo osób ma.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

No wlasnie powiem Ci, ze ja nawet nie wiedzialam, ze to w modzie takiej....
Zaczelo sie od tego, ze zobaczylam czyjas prace na kartce olowkiem nabazgrana i pomyslalam sobie ,, Wow, to wlasnie chce" . Pozniej przegladalam strony i 90% tatuazy z lapaczem mi sie w ogole nie podoba i tez zajarzylam, ze to musi byc modne, bo duzo zdjec, ale z drugiej strony mi sie to spodobalo, bo mi sie spodobalo, uderzylo mnie... a nie tak, ze zobaczylam, ze to na topie to zrobie i ja.
To ogromny pech, ze robi sie z tego masowka

reklama
Do góry