reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mnie od kilku dni swedza kolana od wewnętrznej stronie, jakbym sobie obtatla kolano o kolano i trochę wyżej. Nie mam tam żadnych kostek a swędzi.

Słuchajcie mam taki problem z Tosia że szok. Od kilku dni dosłownie wisi na mnie. Non stop. Moi rodzice codziennie chcą ja gdzieś zabrać a ona nie chce tylko siedzi koło mnie albo dosłownie wisi na mnie. Już jestem zmęczona bo nawet jak coś robię to jest cały czas koło mnie.
Teraz Z ja zabrał na spacer oczywiście chciała iść ale łzy w oczach że bez mamy...
Chyba czuje już ze za chwilę wszystko się zmieni....

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
no i odkad jest bez smoczka to wiecej mowi. dzisiaj nauczyl sie mowic kicia a ostatnio uwa [emoji32] nie moze sie nauczyc mowic mleko i pic ale za to mowi otworz

Na pewno dam Wam znać jak wyszła :-) a jak bedzie sie nadawac to i zdjęcie wstawie [emoji6]

Dora biedna jestes z tym ze brzuszka nie mozesz pogłaskać, i ogolnie całą ciążę masz nerwowa rzeczywiście ale pomysl ze jak juz ten mały szkrabik bedzie na swiecie to poprzytulasz i wycalujesz go za całą ciążę [emoji3] [emoji1] juz coraz bliżej :-)

Anka pewnie Tosia wyczuwa ze wszystko sie zmieni, dzieci są bardzo mądre[emoji6] ja nie kojarzę żeby Filip tak reagował, za to on swoje odreagowal juz po porodzie...

Amelka zasypia, Filip ogląda Masze i niedźwiedzia i idzie spać i bede miec chwilę dla siebie :-)

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka Ty kupowałaś w rossmannie przez Internet?? z kartą rossnę??
Bo ja jestem zielona. jak sie nie zalogowałam to naliczało mi tylko rabat za jedno op no bo jest 2+1, ale po zalogowaniu nie mogę dodać do koszyka 4op chusteczek bo pokazuje że dostępne są tylko 3op {sprawdzałam różne firmy i tak przy każdej jest) i jak podsumuje te 3 op to nawet już mi nie pokazuje że jedno gratis tylko jakiś rabat rossne 3%. jak kupić żeby mieć 2+2??

Dobra, juz troche zajarzylam- jak dodalam chusteczki 2op hipp i 2op babydream to mi odlicza rabat za te dwa babtdream.

Ktore babydream polecalyscie?? Bo nie pamiętam. A bede we wt w Rossmann to bym odebrała zamówienie

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Anka Ty kupowałaś w rossmannie przez Internet?? z kartą rossnę??
Bo ja jestem zielona. jak sie nie zalogowałam to naliczało mi tylko rabat za jedno op no bo jest 2+1, ale po zalogowaniu nie mogę dodać do koszyka 4op chusteczek bo pokazuje że dostępne są tylko 3op {sprawdzałam różne firmy i tak przy każdej jest) i jak podsumuje te 3 op to nawet już mi nie pokazuje że jedno gratis tylko jakiś rabat rossne 3%. jak kupić żeby mieć 2+2??
Ja zamawiałam na koncie koleżanki bo ja nie mam karty bo jestem zbyt rzadko i mi po prostu wygasa ważność.
Ale ja zamówialam 2 dwupaki chusteczek babydream i mi naliczylo rabat

reklama
Jejku jak mnie swedza te kolana. Ale nie wiem czy to nie od golenia się bo staram się ostatnio na bieżąco się ogarniać żeby mnie nie zaskoczyło hehehe

Do góry