reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dora, jeju, oby nie cholestaza.

Anka, niczego z tych rzeczy nie używałam w szpitalu, ale u nas był jeden oddziałowy czajnik, więc można było sobie wyparzyć co się chciało

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Mój Radek zrobił dzisiaj scenę uliczną. Darcie się, płacz, odmowa posłuszeństwa...
Nie lubię takich akcji.... :-(

Ja wyparzylam w domu.

India no ja jeszcze nie miałam przyjemności mieć takiej akcji ale wyobrażam sobie jakie to "fajne"

Kasia na zeby dzieci tracą apetyt.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulka, moze nie bedziesz miala. Ja ogolnie mam kulturalne i grzeczne dziecko, ale jak cos pojdzie nie po jego mysli to maly diabel w niego wstepuje. Ogarnia go wszechoogarniajaca zlosc :-]
Ja nadal nie wiem jak sobie czasem w takiej sytuacji poradzic

India łączę sue z Toba- wczoraj miałam to w tesco, pohechalismy po przedszkolu i młody chcial kinder jajo. Mowie ze jajko nie, cos innego to urzadzil taki krzyk jakbysmy mu nigdy nic w zyciu nie kupowali slodkiego. On chce jajko i koniec, ludzie sie na nas patrzyli, ten sie drze, tupie, ja nie wiem co zrobic. Nie kupilam mu nic, normalnie ze wstydu bym sie spalila. Nasze miasto jest malutkie, wszyscy o wszystkich wszystko wiedzą i słyszałam jak komentowali za mna przy kasie- masakra.

Kulcia obys nie musiala takich akcji przeżywać.

Anka u nas w szpitalu buteleczki z mm w razie wu daja takie jednorazowe wiec nie brałam. Smoczek wyparzylam w domu i zabralam ze sobą.

Marysia oby to ząbki, ma juz jakies??

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dora i co teraz z tymi wynikami?? Idziesz do lekarza??'oby nie cholestaza.

Wiki narobiłaś apetytu z kotletami.jajeczbymi, wrzuc link do przepisu jak juz sprawdzony :-)
Ja na Wielkanoc chce zrobic rolade serową z sera żółtego- ciekawe czy mi wyjdzie :-)

Amelka spi, ja powiesze pranie, jak mala wstanie pójdziemy do miasta.
Wczoraj ale Amelce smakowaly brokuły, musze powiedzieć ze bardziej niż marchewka z ziemniakami ktora byla slodsza.

Napisane na HUAWEI CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola, no to żółwik, mnie tez mijaly mamuski dzieciakow z klasy Radka i bylo mi glupio....

Oj te urwisy. Współczuje stresu dziewczyny.

Dora o kurde. Kiedy masz wizyte u lekarza?

Viola fajnie , że Amelce smakowło:)
Magda ma 3 zęby i wychodzi jej lewa dwójka i na górze jedynki. Ale przy poprzednich zębach nie było takiego problemu. Teraz wszystko ważniejsze niż cyc. Chwile pociągnie i zaciska usta

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Viola moja mama kiedyś robiła taką roladę z pieczarkami, chyba to było. Jakoś ten ser rozgrzewała i wałkowała. Fajne to wychodziło.

Wizytę mam we wtorek, także się okaże co zadecyduje dr.... Mąż ma mi dziś kupić essentiale forte. Z diety odstawiam surowe owoce i warzywa i pieczywo pełnoziarniste. Smażonego i tłustego i słodyczy czy napoi gazowanych to i tak nie spożywam od bardzo dawna. Ostatnio dwa razy jadłam smażoną pierś z kurczaka w szpitalu bo nic innego nie było ;)
Obawiam się, że znów do szpitala mnie weźmie...albo bedę sie bujać i szukać laboratorium w którym mi te kwasy zrobią.
Wyprawka kupiona, ale chciałabym sama tą torbę spakować, nie wiem, czy nie zrobię tego w weekend...
Miejsce w szafie też zrobione, kołyska nie skręcona... Jakiś instynkt wicia gniazdami się włączył i rozwala mnie myśl, że ktoś to za mnie pewnie zrobi. Tak to chociaż palcem bym sobie pomachała ;)
Wkurza mnie czasem już to wszystko, brzucha nie mogę nawet dotykać, więc nie ma głaskania... od początku mnie straszyli, że mam być przygotowana na najgorsze. Nawet nie mogłam się tak po ludzku cieszyć z tej ciąży Ciągle jakieś atrakcje... Chyba mam dziś gorszy dzień...
Najważniejsze żeby maluch był zdrowy Dobra wyżaliłam się...

To teraz muszę mamie spisać jakie kwiatki ma sobie kupić do donic przed domem na to wesele, bo niby kiedyś obiecałam, że się tym zajmę. Była dziś z tymi dodatkami żeby jej biżuterię wybrać i doradzić co pasuje. Wzięła rzeczy do prasowania przy okazji ;)

reklama
Biedna Ty Dorcia jestes :(

Viola robilam z kilku przepisów, bo zależało od tego co mialam w kuchni. Niestety zielonego nic nie mialam, a szkoda bo by lepsze byly. Moj maz zjadl ale dla niego kotlet bez miesa to nie kotlet. Mi za to smakowaly, jeszcze mam dwa na kolacje :)
Jak zrobisz ta rolade to sie pochwal jak wyszło :)

Ja dzisiaj mialam zrabany humor mimo ze jeździliśmy oglądać lozeczka i wozki. Za to poszlam do Rossmanna po jeszcze chusteczek zmoklam troche ale mi lepiej. W domu siedziec ciężko jak kolejny tydzień młot udarowy chodzi pietro wyżej. Jeszcze tacy naburmuszwni lokatorzy sie szykuja

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry