reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
wiki gratuluje.
laski ja to mam pecha w zyciu. nie dosc ze tamto mieszkanie poszlo nam sprzed nosa to na dodatek dzis zadzwonila wlascicielka ze kupcy sie zdecydowali i do konca kwietnia mozemy tu zostac. ( tak mamy umowe) no lepiej byloby dla nich jakbusmy soe szybciej wyprowadzili no ale gdzoe?pod most?

Wiki super :-) śliczna córeczka[emoji8]

Dora co u Ciebie??

MalaMi a to mieszkanie co teraz ogladaliscie?? Nie decydujecie sie?

relgh371tsldyf8u.png

no wlasnie Violu poszlo. bo ogladalismy je z synem wlasciciela ( menel itp) i mowilismy ze bedziemy dzwonic do jego ojca zeby wszystko ustalic itp i jak wrocklismy to mala musialam nakarmic bo juz plakala, mlody marudzil i zadzwonilam po jakis 2 godzinach to juz ktos wynajal.....bedzie wolne mieszkanie ale za 2-3 miesiace dopiero. do rodzicow nie chcemy wrocic

Wiki, piekna Wiktoria :-) czyli juz potwierdzona dziewczynka?

MalaMi, na pewno do konca kwoetnia cos sie jeszcze nawinie, wtedy od razu zaklepujcie. To jeszcze ponad miesiac ;-)

3jvzej28158pdnea.png

Dziękuję dziewczyny :-)
Z jednej strony jestem przeszczesliwa ale przez pogodę to jestem taka podminiwana.

MalaMi kurcze slaba akcja. Ale jeszcze chwila jest może coś się znajdzie ciekawego.

reklama
Do góry