reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kurde nie mam od wczoraj rana w ogóle powiadomień...

India kciuki żeby pomogła! :-)

Dora biedna z tym wenflonem [emoji20] mi jak zakładała to jak wbiła igle to tak jej krew siknela ze nie kazala mi patrzeć[emoji6] oby skurcze ustały i zebys do 38tc dociagnela na luzie :-)

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Przypomnialo mi sie jak mi pielegniarka z palca pobierala krew do glukometru i trafila jakas zylke, bo krew plynela strumieniem :-]

3jvzej28158pdnea.png

India jaki masz model lezaczka, podrzucisz link?? Bo chyba jednak bym chciala cos innego... mala w tym w ogóle nie chce leżeć. A Ada zupełnie inaczej jest ułożona niz Amelka w tym swoim. Tylko nie wiem czy to warto jeszcze?

relgh371tsldyf8u.png

Dora trzymam kciuki za Ciebie kochana :*
A czy słyszałyście o tej huśtawce hybrydowej bright stars? Podoba mi się i zastanawiam się czy zamówić :)
India twarzowa całkiem ta tapeta :) Sliczna Adka :0 Ona chyba podobna bardzo do Ciebie jest no nie?:)

Juz sobie upatrzylam na olx właśnie z fisher Price. Dla Filipa miałam właśnie z możliwością zablokowania jako krzesełko i sprawdzil sie idealnie. I zaluje ze dla malej tez od razu nie kupilam no ale koleżanka mi pozyczala swój i dlatego

relgh371tsldyf8u.png

Ciekawa jak Nuśce sie sprawdza TL. [emoji16]

India no i pięknie! Jutro bedzie jak nowa[emoji4]

Violu a jaki masz? Myśle, że możesz kupić nawet teraz, bo do początkowego karmienia akurat.

Kasia no chuśtawka fajna i cena również. Nadziejka ma, może ona udzieli opinii.

We wtorek pożyczam chuste[emoji7], a o 19 są krótkie warsztaty z chustowania. Generalnie we wtorek cały dzień będe u mamuśki[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry