reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Viola, brakuje im skladnikow

3jvzej28158pdnea.png

reklama
Ja w ogole u siebie w okolicy mam same apteki zdzierajace kase. Jakbym pojechala na inna dzielnice to byloby taniej

3jvzej28158pdnea.png

Ja w ogole u siebie w okolicy mam same apteki zdzierajace kase. Jakbym pojechala na inna dzielnice to byloby taniej

3jvzej28158pdnea.png
Niestety tak jest ze większość aptek to takich pojedynczych- nie sieciowek i ceny sa po prostu wyższe. Jak pracowałam to wszystko bralam od siebie a do najtanszych niestety nie nalezymy ale teraz jak jestem na urlopie to chodze tam gdzie najtaniej.

relgh371tsldyf8u.png

My Juz w domu z Filipem uff nigdy więcej szpitali. Popralam wszystko co mieliśmy w szpitalu chciałam wywiesic na balkon a tu deszcz zaczął padać i musiałam wszystko w domu pozawieszac. Filip się zrobił podły trochę wcześniej jadł tak ładnie a teraz wszystko wyplywa w nocy budzi się z płaczem głodny a mleka nie chce pić a w dzień to już w ogóle nie chce mleka lyknie 2 razy i wypycha jezorem. Na rękach mu najlepiej więc za długo nie polezy ani nie posiedzi i się nie pobawi.

Mam wrażenie ze to bebiko 2 mu za bardzo nie smakuje bo w nocy jak mu zrobię to bebiko 2 to nie będzie pił a jak mu zrobię bebiko 1 to wypije chociaż te 50 ml.

A Filip śpi zazwyczaj na plecach czasami jak się budzę i patrze do niego to sam się obraca na bok ale w tym szpitalu to się tak tlukl w tym łóżeczku calutkie noce ze oszalec idzie mam nadzieje ze w domu będzie spał chociaż ładnie bo ja przez niego nic nie spałam.

A to mleko Enfamil to chyba trochę drogie co ?

Juuhuu juz nam robią hydraulike w domu a później centralne i można tynkarzy i glazurnikow wołać.

Jaki jest dobry probiotyk dla Filipa po antybiotykach? Bo pasowałoby mi jakiś mu kupić i podawać chociaż z 2 tygodnie.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Kasia super :D oby tak dalej!

Nadziejko oby wam zdrówko dopisywalo. ja zawsze biore lakcid i dawalam Marysi jak byla malutka :)

Ja to zamawiam z tego gemini jak coś mi trzeba tak minimum raz w miesiącu ale jak coś mi trzeba na szybko to jest apteka taka w miarę tania u Pawła zawsze trochę taniej wychodzi.

Dicoflor mu dawali w szpitalu i miał rzadka kupę dalej to chyba ta biogaie kupie bo juz mieliśmy właśnie raz jak mały miał kolki.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry