reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Hejka ;)

India ja mam enfamil dla Jasia i mu podszedł. Duzo osób mówi że to jedno z lepszych mlek. W rossmanie jeszcze ostatnio hipp widziałam w saszetkach. Ewentualnie podejdź do jakiejś dobrej apteki, bo w większych miastach maja różne rodzaje mm w buteleczkach, jednorazowe porcje ;)

My dzisiaj po pierwszej wizycie u pediatry. Jasio w 3,5 tyg przybrał 700 gram i urósł 3 cm ;) wszystko jest dobrze, tylko robią mu sie pod paszkami takie jak by pęcherzyki z płynem i dostaliśmy na to maść i mamy smarować tym fioletem. I jutro podejść do kontroli tak trochę bez sensu.

Miłego dnia ;)
Ściskamy was ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Marysia w łóżeczku oprócz Amelki :) mamy jeszcze misia, ochraniacz, dwa smoczki, kołderkę i to na tyle. a na półce przy łóżeczku resztę zabawek, pampersy, chusteczki, podręczne kosmetyki, wit D i lamkę nocną :)

India szkoda żę bebiko jej nie smakuje. Amelka na szczęście nie narzeka ;) oby ta papka pomogła - to robiona była??

Nuśka super że Jasio rośnie, to najważniejsze :) a karmisz jeszcze czy juz tylko mm??

Papka bedzie w sobote dopiero. Tak, robiona Violu

No bebiko koedys pila i jej wchodzilo. Dzisiaj wyprobuje bebilon, a pozniej za rada Nuski zaczne porcjami kupowac :-)

3jvzej28158pdnea.png

Nuśkaaa super że Jan rośnie:) i że cyca chce!!

India ale ze sterydem?

To ja dzikus jakiś. Mam w łóżku łatke z bebilonu chyba i poduszke żeby się nie przekreciła na plecy.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale jak nie przekręciła na plecy?? To jak śpi?? Ja łatkę narazie mam na półce bo małej nie ciągnie. ma inne zabawki z metkami i zaczyna sie dopiero inetersować :)

Nuska to super że ciągnie cyca jeszcze Jasio :)

India to długo Ci robią. U nas bys miała na jutro ;) a jakbyś ładnie poprosiła to i tego samego dnia wieczorem :p

Jesuuuu oszaleje, od dwóch dni siedzę i szukam noclegów nad morzem i jak narazie nie znalazłam nic co by mnie zachwyciło. Mamy jechać z Bartka bratem, bratową i dzieciakami. Chcemy dwa osobne domki więc potrzebujemy tak w miarę małe - 3-4 osobowe, a większość jest większych, piętrowych dla 7-8 osób. tylko że my w zeszłym roku byliśmy na jednym dwupoziomowym "apartamencie" i mimo wszystko było nam ciasno, a teraz doszła jeszcze Amelka i jej "graty" :) a jak już są to ceny jak z kosmozu za 250-300 za dobę :/ a ja chce max 200...

reklama
Nuśkaaa super że Jan rośnie:) i że cyca chce!!

India ale ze sterydem?

To ja dzikus jakiś. Mam w łóżku łatke z bebilonu chyba i poduszke żeby się nie przekreciła na plecy.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Bez sterydow

Ja w lozeczku mam przescieradlo, kolderke i poduszke ktora w npcy klade obok Ady, zeby nie spadla nam z lozka
Czasem trzymam tam tez poduszke do karmienia i spiworek

3jvzej28158pdnea.png

Do góry