reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Wczoraj badanie prenatalne, dzisiaj plamienie. Wystraszyłam sie bardzo. Pojawiły sie skurcze. Musiałam wziąć dodatkowe leki i leżałam plackiem cały dzień. Przeszło mi na szczęście. Ale dalej leżę, nie chce ryzykować

f2w3rjjgpsehityp.png

Nie ma sie czego bac Marysia :-)
Sa rzeczy, ktore trzeba zrobic i juz, wiadomo, ze ciezko matce jak dziecku zle sie dzieje, ale ktos musi byc silny i dzielny. Twoja cora dala rade! ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India u nas w miarę dobrze, jestem troszkę zasmucona bo cycus nie idzie. Wczoraj cały dzień na cycu i taki krzyk, ze z malym płakałam. W nocy pobudki co godzinkę i dalej krzyk, wiec nie chcąc go męczyć spróbowaliśmy mm i całkiem inne dziecko. Leży, rozgląda sie, skupia sie jak do niego gadam, śpi spokojnie, nie marudzi. Wiec chyba Jasio nie dojadał ;/
A teraz szczęśliwe dziecko ;)
pozdrawiamy cioteczki ;)
1489070251-aaaaaa.jpeg

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo coś mi się dziś optymizm wyczerpuje Dostałam zastrzyk na rozwój płuc i mnie trochę z równowagi to wytracilo :/ a i te skurcze nie ustepuja. Dzisiaj ma mnie mama odwiedzić i muszę się trzymać. Dobrze że sama jestem że męża nie ma bo przy nim mi pancerz spada i się rozklejam.

Holewcia a ja kompletnie nic nie mam z wyprawki nawet skarpetki jednej...

reklama
Spokojnie Dora :* takie są procedury i muszą podac te sterydy. Na pewno wycisza te skurcze. Moze nie do 0 ale nie będą się rozkrecac i wytrzymasz jak najdluzej :)

Do góry