reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

MalaMi Filipowi zabralam.smoka rok temu, zaraz po trzecich urodzinach ale on juz uzywal tylko do zasypiania i jak płakał. I ktoregos popoludnia po prostu sie nam zapodzial i go nie szukałam. Wieczorem ustalilismy z mlodym ze na drugi dzien poszukamy i ladnie zasnął. Na drugi dzień przypomniał sobie dop wiecZOREM ale znów powiedzialam ze jutro poszukamy i tak to sie skonczylo :-)
Ale uwierz że bardzo balam sie tego momentu a poszlo gladko :-)
Filip pije mleko z butli jeszcze teraz [emoji6] normalne z kartonika. W sumie to kakao. Rano przed przedszkolem i wieczorem juz w łóżku. Oprocz tego hje normalnie śniadania i kolacje.

Marysia Madzia wyglada slicznie :-)

Ja zrobilam sobie prezent na dzien kobiet i sama kupilam sobie fioletowe tulipany :-)

relgh371tsldyf8u.png

reklama
zobaczymy jak u nas pojdzie. narazie maly jest od rana bez smoczka. jak cos to stary mam naszykowany juz obciety.
super dxieciaczki.
ja tez zrobilam sobie prezent. zamowilam buty adidasy neo cos tam. a 3.03 kupilam sobie bialego storczyka

Ale ona jest słodka Violu ;p

To jak mam mu dawać jak on nie chce pić wypije 20 ml I tyle . I jest głodny ale mleka pił nie będzie i musze mu dawać coś z łyżeczki bo inaczej nie zje nic.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Mi mój kupił dzisiaj buty adidas flux czerwono białe i kurtkę mi kupił sam bo był w Lublinie i odziwo wszystko dobre nic nie trzeba wymieniać ,ale mówi ze do końca roku już nie dostane prezentu haha ;p

Ale ona jest słodka Violu ;p

To jak mam mu dawać jak on nie chce pić wypije 20 ml I tyle . I jest głodny ale mleka pił nie będzie i musze mu dawać coś z łyżeczki bo inaczej nie zje nic.

Filip tez swego czasu nie chciał pic wieczorem mleka ale byl starszy niz Twój i tez niestety ok 23 szla butla na spiocha. Ale potem srwierdzilam ze to bez sensu jak on i tak noc przesypia i przestalam mu dawac. A znów zaczął pic jak sie Amelka urodzila - przypomnialo mu sie [emoji6]

No to prezenty pełną parą u Was :-)

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry