reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

No to Gucio zbijam pione z Igim bo my też po spacerku :)

Viola dzięki :) juz jest ok. Dziś tylko kupa rano i konsystencji zadowalającej :) daje probiotyk. A ile mu dawać czasu teraz?
1488207652-aaaaaa.jpeg

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
India super fryzura. Chciałabym taką mieć ale się boję,że się obetnę i wyjdzie jakiś przypadł z tego :D Ja całe życie długie włosy. Teraz trochę skróciłam ale to i tak za ramiona mam :)
Ale Adziolek biedny podrapaniec

India no wlasnie tak mi wyglądała ta jej fryzurka maszynkowo hehe a nie płakała?

Gdzie tam, zaciekawiona byla co sie dzieje ;-)
Ja to nozyczkami nie dalabym rady jej ladnie obciac, a maszynka to zawsze jakas precyzja.

Kasia, jak sie pierwszy raz obetnie na zupelnie krotko to jest szok :-)
Ja to pewnie juz nigdy nie dam rady zapuscic, bo co odrosna to je scinam ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Masakra z tym jej drapaniem, co drugi dzien jej paznokcie obcinam, ale ona sie czasem.drapie bez opamietania. Zwykle to placze jak sie zadrapie,a dzisiaj nic zero, musiala soe przez sen zadrapac. Michal.mowi, zeby jej skarpetki na rece zakladac, a ja nie mam sumienia jej tego zrobic. Moze dlatego, ze sama nie znosze rekawiczek i zakladam dopiero przy mocnym mrozie

Zastanawialam sie czy nie swedzi, ale ona sie drapie tylko jak jest zmeczona i nie moze zasnac albo sie wscieka, bo sie obudzila i natychmiast trzeba ja podnosic lub karmic. W dzien, kiedy jesy wyspana i najedzona nie drapie sie w ogole.... A gdyby ja swedzialo to pewnie drapala by sie bez wzgledu na pore

reklama
My też byłyśmy na spacerku ale musiałysmy wracać bo tak mnie zaczęło szczypac nad tym pepkiem że normalnie materiał mi przeszkadzał. To nie boli tylko szczypie i piecze tak 5-7 cm nad pepkiem w jednym miejscu. Mam nadzieję że to jednak nie ta przepuklina.

Ładne te wasze bachorki :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry