reklama
KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India niestety nieee
Mała teraz przysnęła.
A czemu kończysz kp?
Życiowa ,w tej chuście / nosidle wygląda na 3 miesiaczki
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
Mała teraz przysnęła.
A czemu kończysz kp?
Życiowa ,w tej chuście / nosidle wygląda na 3 miesiaczki
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
KasiaMarysia23
Anka_32
Ja karmilam piersia Tosie rok a już tydzień przed skończeniem 4 mcy zaczęłam jej dawać inne rzeczy.Od 6 tej, to niezle, ale zasnelyscie jeszcze?
Ja w weekend dalam Adzie dynie ze sloiczka, smakowala :-)
Rozwazam czy jej malych ilosci nie podawac przed obiadkiem czy czekac az te 6 ms skonczy. Niby rekomenduja po 6 ms, ale skoro wcina i dobrze toleruje to czy zrobie jej krzywde dajac wczesniej?
Tym bardziej, ze planuje zaczac podawac jej bebiko, bo za miesiac lub dwa przestaje kp
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak mówią żeby przy kp nie dopajac, moja tam piła wodę od 3tż i nic jej nie było
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
India9
Nie :-) ale trabia, ze jak sie kp to,zeby dokarmiac po 6 miesiacu. Moja dr tez powiedziala,ze pogadamy o rozszerzaniu diety, pod koniec marca, ale tak jakos wyszlo,ze moje dziecko wczesniej dostalo ;-)India a ja Igiemu krzywdę robie ? Jak toleruje to uwazam;ze git.
Tym bardziej wlasnie, ze jej smakuje i sie usmiecha do lyzki :-)
Marysia, przestaje, bo zakladalam kp 6-7 miesiecy i sie tego trzymam. Moze dziwna jestem, ale nie czuje potrzeby, zeby dluzej karmic.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Życiowa
India bron bobrze nie myśl ze jestes dziwna! Tyle zalozylas i koniec. Jak mnie wkurza taka presja społeczna która nawet jak mowimy ze nie to bardzo nas matki stygmatyzuje.
Jesli Mała fajne reaguje na jedzonko to znaczy ze jest to dla niej dobre i juz :* i koniec tematu. Nie robisz jej krzywdy z niczym.
Ja Marysie kp i od 4 mca rozszerzalam dietę i przeżyła
Jesli Mała fajne reaguje na jedzonko to znaczy ze jest to dla niej dobre i juz :* i koniec tematu. Nie robisz jej krzywdy z niczym.
Ja Marysie kp i od 4 mca rozszerzalam dietę i przeżyła
India9
reklama
Anka_32
Ja to też planuję karmić 6-8 mcy i chce skończyć bo chce wrócić do pracy. Nie wiem co zrobię z dwójka dzieci ale takie mam plany