reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India no tak jak planujesz zakonczyc kp to chyba lepiej zacząć coś działać żeby ja przyzwyczaić troszke i do mm i do stalych pokarmów :)
Jejku jak ja pomysle że juz niedlugo Tymek2bedzie mial 5 mcy to szok zaliczam [emoji14]

reklama
India a ja Igiemu krzywdę robie ;) ? Jak toleruje to uwazam;ze git.

atdctrd8ammce1aq.png

Od 6 tej, to niezle, ale zasnelyscie jeszcze?

Ja w weekend dalam Adzie dynie ze sloiczka, smakowala :-)
Rozwazam czy jej malych ilosci nie podawac przed obiadkiem czy czekac az te 6 ms skonczy. Niby rekomenduja po 6 ms, ale skoro wcina i dobrze toleruje to czy zrobie jej krzywde dajac wczesniej?
Tym bardziej, ze planuje zaczac podawac jej bebiko, bo za miesiac lub dwa przestaje kp

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja karmilam piersia Tosie rok a już tydzień przed skończeniem 4 mcy zaczęłam jej dawać inne rzeczy.
Tak jak mówią żeby przy kp nie dopajac, moja tam piła wodę od 3tż i nic jej nie było

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

India a ja Igiemu krzywdę robie ;) ? Jak toleruje to uwazam;ze git.

atdctrd8ammce1aq.png
Nie :-) ale trabia, ze jak sie kp to,zeby dokarmiac po 6 miesiacu. Moja dr tez powiedziala,ze pogadamy o rozszerzaniu diety, pod koniec marca, ale tak jakos wyszlo,ze moje dziecko wczesniej dostalo ;-)
Tym bardziej wlasnie, ze jej smakuje i sie usmiecha do lyzki :-)

Marysia, przestaje, bo zakladalam kp 6-7 miesiecy i sie tego trzymam. Moze dziwna jestem, ale nie czuje potrzeby, zeby dluzej karmic.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

India bron bobrze nie myśl ze jestes dziwna! Tyle zalozylas i koniec. Jak mnie wkurza taka presja społeczna która nawet jak mowimy ze nie to bardzo nas matki stygmatyzuje.

Jesli Mała fajne reaguje na jedzonko to znaczy ze jest to dla niej dobre i juz :* i koniec tematu. Nie robisz jej krzywdy z niczym.
Ja Marysie kp i od 4 mca rozszerzalam dietę i przeżyła ;)

reklama
Ja to też planuję karmić 6-8 mcy i chce skończyć bo chce wrócić do pracy. Nie wiem co zrobię z dwójka dzieci ale takie mam plany :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry