reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Dzwoneczku a miała goraczke? Igi nie ma i jest pogodny , marudzi czasem jak na zęby. Śliny dużo , pcha wszystko do gębuni. Nie wiem kurde.

atdctrd8ammce1aq.png

reklama
Kulka goraczke dostala dopiero we wtorek a tak nie miala nie stresuj sie moze to naprawde od zebow, ale bardzo duzo dzieci lezy z wirusem z biegunka my tylko z bakteria a reszta wirus lekarka mowi ze normalnie jakas epidemia.

Hello z poniedziałku :-)

Zdrówka dla dzieci i brzuszków :-) Ferie, ferie i po feriach, zaczynaja sie szkolne obowiazki.
Pije kawe i probuje dojsc do siebie...

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewuszki ;)
U nas tez dziś pierwszy dzien szkoły po feriach ;)
Milena troche lepiej ale kupy dalej są ale juz nie rzadkie , teraz ma znow jakieś gazy ..
ja tez ogarniam chaupe i potem prasowanie i po południu mam dentystę , pogoda sie troche spiepszyla , nadal ciepło ale poszło słonko za chmurki :-/ [emoji941][emoji941][emoji941]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Od 6 tej, to niezle, ale zasnelyscie jeszcze?

Ja w weekend dalam Adzie dynie ze sloiczka, smakowala :-)
Rozwazam czy jej malych ilosci nie podawac przed obiadkiem czy czekac az te 6 ms skonczy. Niby rekomenduja po 6 ms, ale skoro wcina i dobrze toleruje to czy zrobie jej krzywde dajac wczesniej?
Tym bardziej, ze planuje zaczac podawac jej bebiko, bo za miesiac lub dwa przestaje kp

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry