reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia lalka nie bedzie nigdy sie ukladac jak dziecko :)
U nas w auchan przecena na body w 7mio packu z 58 na 9zl... a mi sie tak nie chce isc... ale szkoda nie skorzystać jednak... bym wziela przyszlosciowo...

Maly moj jakis zasmarkowaciały jest... gzies musiał sie podziebic... i nie wiem czy isc do lekarza bo pokasluje czy sie wstrzymać jeszcze. Nie goraczkuje w sumie...
To jest najgorsze chyba w byciu mamą... panikowac? Czy nie trzrba? A jak nie pojde a bedzie powazne cos? A jak pojde a to jic powaznego? Itp itd ;)

Ide sobie wstawic pranie...
O pokaze wam butki małego co dzisiaj przyszly :)
1487755150-aaaaaa.jpeg

Na wiosne do wozka będą :)

KasiaMarysia lalka nie bedzie nigdy sie ukladac jak dziecko :)
U nas w auchan przecena na body w 7mio packu z 58 na 9zl... a mi sie tak nie chce isc... ale szkoda nie skorzystać jednak... bym wziela przyszlosciowo...

Maly moj jakis zasmarkowaciały jest... gzies musiał sie podziebic... i nie wiem czy isc do lekarza bo pokasluje czy sie wstrzymać jeszcze. Nie goraczkuje w sumie...
To jest najgorsze chyba w byciu mamą... panikowac? Czy nie trzrba? A jak nie pojde a bedzie powazne cos? A jak pojde a to jic powaznego? Itp itd ;)

A nie wiesz czy w każdym auchanie jest ta promocja na body? Będę dziś w Płocku to bym podjechała

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry