reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nawet nie wiecie jak się cieszę,że wyszłam :) W domu to jednak w domu od razu człowiek zdrowszy :) Teraz pozostaje tylko czekać :) Czy któraś z Was brała zastrzyki Clexane?
Zyciowa przecudne te lale :)
Mała Mi trzymam kciuki za Ciebie żebyście szybko coś znaleźli.
Znalazłam w necie.
Ja brałam zastrzyki ale inaczej się nazywały. Brałam je po cc, przeż 7 dni w brzuch. Miałam w szpitalu także.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kasia ja biorę Clexane.

Mi pediatra przy Tosi powiedział że jak nie ukleknie to nie będzie raczkowac tylko pelzac. I chyba miał rację bo uklekla, za dwa dni zaczęła raczkowac a za kolejne dwa dni poszła na nogi, ale to było ok roku

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

KasiaMarysia ja miałam je w szpitalu już i teraz w domu muszę sobie robić bo mam żylaka. One są na rozrzedzenie krwi żeby się zakrzep nie zrobił. Anka a Ty na żylaka bierzesz czy na coś innego ?

KasiaMarysia ja miałam je w szpitalu już i teraz w domu muszę sobie robić bo mam żylaka. One są na rozrzedzenie krwi żeby się zakrzep nie zrobił. Anka a Ty na żylaka bierzesz czy na coś innego ?
Kasia ja to biorę od początku ciąży żeby krwiaki się nie robiły no i muszę je brać już do końca

Wiki kiedy masz wizytę, no ciekawe kto tam w środku siedzi :)
Ja to podziwiam osoby, które nie chcą znać płci Ja bym nie wytrzymała żeby nie wiedzieć. Ot taka ciekawska jestem

A Ania mówił Ci lekarz czy to do samego porodu się bierze? No bo skoro rozrzedza krew to chyba nie do samego bo można krwotoku dostać. Sama nie wiem tak myślę,bo nie powiedział mi w szpitalu lekarz do kiedy mam brać a wizyta u mojego gina w poniedziałęk to go zapytam dopiero wtedy

A Ania mówił Ci lekarz czy to do samego porodu się bierze? No bo skoro rozrzedza krew to chyba nie do samego bo można krwotoku dostać. Sama nie wiem tak myślę,bo nie powiedział mi w szpitalu lekarz do kiedy mam brać a wizyta u mojego gina w poniedziałęk to go zapytam dopiero wtedy
Kasia do 36 tygodnia chyba, ale to jeszcze będę pytać

Chyba nie bo ja mam teraz 37 tydzień i teraz dopiero dostałam. Czytam teraz ,że na 12 godzin przed porodem powinno się odstawić

reklama
Do góry