reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

A my czekamy na obchod ktory jak sie dowiedzialam moze byc o 9 a moze i o 13. Wiec dziwne to troche jak dla mnie. No ale nic, mam nadzieje ze wyjdziemy bo nic sie nie dzieje poki co

To oby ten obchód był szybko i do domu, skoro maleństwu dobrze w środku. Tak sobie myślę, że może to i jakiś plus z tego pobytu. Zobaczyłaś oddział, poznałaś położne, będzie raźniej w godzinie 0

reklama
Super, czytelne jest :) A fakt, że to krótko na olej a potem w naczyniu i do piekarnika mnie zachwycił Tak lubię mało roboty. Może na imieniny męża zrobimy. Chociaż on się upiera, że nie zapraszamy nikogo.
Ja tego nie robie jakos, bo to trzeba smazyc po kolei kazdy kawalek i sie schodzi. Jak mama robi to zawsze przyjezdzam wczesniej pomoc.
Moga byc wieksze kawalki kurczaka wtedy mniej roboty ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki za wyjście:)

Mała mi ja mam disnemar baby oo taki
1486368992-aaaaaa.jpeg
j

Dora a to Ci się sączyło na buzi że wymaz brali?
Pospałaś nono:)

Dziewczyny już zamówiłam to mleczko, ono jest do skóry atopowej.

Mam pytanko. Chcielibyśmy chrzciny 2 kwietnia. Mama mówi ,ze to post i nie wiadomo czy ochrzci dziecko. Jak myślicie?

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie taki suchy zaczerwieniony placek miałam i oni naskórek pobierają.

U nas to chyba nie chrzci w post, dopiero w Poniedziałek Wielkanoc

To sterimar :-)

My tez robimy w poscie 11 marca. I nie ma zadnych problemow

relgh371tsldyf8u.png
Tak sterimar. Na wpół przytomna jestem. Spać nie mogłam.

Co do dermaveelu nam nie pomagał. Najbardziej pomógł nam elocom 3 dni po 2 razy plus dieta. To zleciła pediatra. Fajnie zeszło. Teraz alergolog powiedziała,żebym maści sterydowych nie stosowała i kazała mleczko.
Cutivate ja miałam we wrześniu dla siebie co tak mnie swędziała skóra to nic nie pomagało.

Dora ja robiłam wymaz z krwi z tych bąbli co miałam we wrześniu to wyszedł mi gronkowiec ale nie było przyrostu.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tego nie robie jakos, bo to trzeba smazyc po kolei kazdy kawalek i sie schodzi. Jak mama robi to zawsze przyjezdzam wczesniej pomoc.
Moga byc wieksze kawalki kurczaka wtedy mniej roboty ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam taką giga patelnie, że 5 schaboszczakow wchodzi to jak wszystko na raz się opiecze to poleci.

reklama
To chyba od księdza zależy. Nasz to lubi zamieszanie wokół siebie robić i ciężko się z nim dogadać. Jak np bez ślubu kościelnego to nie ochrzci.
U nas ochrzci ale rodzice nie ida do komunii. Ale chrzesni nie moga byc po slubie cywilnym ani miec dziecka nieslubnego

relgh371tsldyf8u.png

Do góry