reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India syropek na alergie. Kurde u mnie żaden alergolog mi w oczy nie powiedział TAK TO ALERGIA! Zato usłyszałam to od pediatry. Ostatnio nawet jak byliśmy u alergologa w Radomiu to doktorka mówi że ona nie wie czy to alergia czy azs czy łzs. Kase za wizyte zwinęła.
I cóż nie jem nic alergizującego, a poprawy brak. Zrobie jej posiew kału i doktorka kazała kupić mleczko z a derma i do kąpieli płyn mimi.

Leeleeth kochana Ty coś wspominałaś o drożdżakach u Was prawda?
Jak to odkryłaś?

Dora przekichane znaleźć coś w zupie. Od razu odchodzi chęć na jedzenie.
Mam nadzieje że już słodko śpisz.

Kasia ja też miałam w miarę jedzenie. Oczywiście jak cycek to tylko gotowany. Ale kapuste też miałam, co niby nie polecają bo wzdyma.
Ogólnie przy kp radze wszystko jeść, ja w szpitalu nabiału nie jadłam a w domu tak i potem problemy były.

Anka współczuje bólu.

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Już pospane :)

Ja kiedyś miałam wysypkę i było podejrzenie drożdżaków to mi w takim specjalistycznym laboratorium pobierała jakby posiew czymś w rodzaju patyczka. Ja to miałam na twarzy i to nie boli pociera skórę i pobiera naskórek.

Ja mam ogólnie bardzo wrażliwą skórę i teraz jeszcze mega suchą. Używałam ten cetaphil do mycia twarzy i taki krem intensywnie nawilżający z tego i było ok. Teraz to za mało. Skóra mi się łuszczy na policzkach i na czole najbardziej. Wczoraj to już miałam ochotę wazeliną się posmarować normalnie.
Jedyny plus taki że włosy mogę spokojne raz na tydzień umyć a musiałam codziennie ;)
Jakaś intensywnie nawilżająca maseczka by się przydała.
Przez to nocne czytanie przyszło mi do głowy czy by olej migdałowy nie spróbować?

Jak bede pamietala to Ci jutro zrobie fotke przepisu. A jak nie to sie upomnij, bo mnie sie przez te nocne wstawanie pamiec nie trzyma w ogole.

Marysiu, a co to jest, to co bierze?

Jak pokazalam pediatrze Adziowe suche i czerwone miejsca na twarzy to powiedziala, ze to nie alergiczne tylko lojotokowe i nic z tym nie zrobimy. Tylko przemywac mozemy.... Srednio chce mi sie w to wierzyc

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Moja Tosia miała na twarzy taką plamke, sucha skórę, nie wiem jak to nazwać i lekarz kazał nam smarować maścia tranową. Trochę śmierdzi ale plamka zniknęła

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

dzien dobry.
Dora wazeline mozesz sprobowac[emoji5] ostatnio nawet jakies badania opublikowanonze najlepszym specyfikiem na azs jest wlasnie wazelina. takze na taka sucha skore polecam.
w czwatek idziemy na pierwsza wizyte do lekarza.
dziewczyny jaka jest dobra woda morska dla maluszka? mam marimer ale tam nie ma dozownikan i ile trzymasz tyle leci....
pogoda sie zrypala..... pada marznacy deszcz ze sniegiem.
dzieciaczki spia to moge sobie zagrac w gierke a co

Ja wieczorem gryzlam migdały bo oczywiście zgaga mnie meczyla i całą noc ząb mnie ćmi... Teraz wzięłam apap bo już zaczyna mnie to wkurzac.

Ostatnio weszłam na majowki na kafeterii i tam to już dziewczyny mają porobione pokoje dla dzieci, łóżeczka porozkladane, a jedna to już nawet spakowana do szpitala jest. Kurde a ja to nic, nawet zabrać mi się nie chce za kompletowanie wszystkiego.

Dora czy lekarz nadal mówi żeby leżała? Czy już trochę chodzisz sobie? Wczoraj tak właśnie wieczorem myślałam o Tobie :)

Ja wieczorem gryzlam migdały bo oczywiście zgaga mnie meczyla i całą noc ząb mnie ćmi... Teraz wzięłam apap bo już zaczyna mnie to wkurzac.

Ostatnio weszłam na majowki na kafeterii i tam to już dziewczyny mają porobione pokoje dla dzieci, łóżeczka porozkladane, a jedna to już nawet spakowana do szpitala jest. Kurde a ja to nic, nawet zabrać mi się nie chce za kompletowanie wszystkiego.

Dora czy lekarz nadal mówi żeby leżała? Czy już trochę chodzisz sobie? Wczoraj tak właśnie wieczorem myślałam o Tobie :)

Czytałam, że na zgagę siemię lniane dobre, ale nie wiem bo póki co twu twu nie mam

Już chodzę po domu normalnie Jak się źle czuję to poleguję. Szybko się męczę więc cudów nie zdziałam...zaraz mi się słabo robi jakbym chciała coś poszaleć ;)

Ja właściwie mogę majówką być bo ten 1 06 to różnie może się skończyć i nic nie mam, a tym bardziej póki co mi się do porodu nie spieszy ;) i chyba bym musiała na głowę upaść żeby torbę pakować.
Póki co teoretycznie podchodzę do tematu, szukam co mi się podoba itd

Moja znajoma ma termin na maj i poki co tez jeszxze na spokojnie, ale to jej drugie.
I wczoraj sie dowiedzialam, ze corka meza mojej mamy tez w maju rodzi. :-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A my czekamy na obchod ktory jak sie dowiedzialam moze byc o 9 a moze i o 13. Wiec dziwne to troche jak dla mnie. No ale nic, mam nadzieje ze wyjdziemy bo nic sie nie dzieje poki co

Do góry