KasiaMarysia23
Fanka BB :)
India syropek na alergie. Kurde u mnie żaden alergolog mi w oczy nie powiedział TAK TO ALERGIA! Zato usłyszałam to od pediatry. Ostatnio nawet jak byliśmy u alergologa w Radomiu to doktorka mówi że ona nie wie czy to alergia czy azs czy łzs. Kase za wizyte zwinęła.
I cóż nie jem nic alergizującego, a poprawy brak. Zrobie jej posiew kału i doktorka kazała kupić mleczko z a derma i do kąpieli płyn mimi.
Leeleeth kochana Ty coś wspominałaś o drożdżakach u Was prawda?
Jak to odkryłaś?
Dora przekichane znaleźć coś w zupie. Od razu odchodzi chęć na jedzenie.
Mam nadzieje że już słodko śpisz.
Kasia ja też miałam w miarę jedzenie. Oczywiście jak cycek to tylko gotowany. Ale kapuste też miałam, co niby nie polecają bo wzdyma.
Ogólnie przy kp radze wszystko jeść, ja w szpitalu nabiału nie jadłam a w domu tak i potem problemy były.
Anka współczuje bólu.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom
I cóż nie jem nic alergizującego, a poprawy brak. Zrobie jej posiew kału i doktorka kazała kupić mleczko z a derma i do kąpieli płyn mimi.
Leeleeth kochana Ty coś wspominałaś o drożdżakach u Was prawda?
Jak to odkryłaś?
Dora przekichane znaleźć coś w zupie. Od razu odchodzi chęć na jedzenie.
Mam nadzieje że już słodko śpisz.
Kasia ja też miałam w miarę jedzenie. Oczywiście jak cycek to tylko gotowany. Ale kapuste też miałam, co niby nie polecają bo wzdyma.
Ogólnie przy kp radze wszystko jeść, ja w szpitalu nabiału nie jadłam a w domu tak i potem problemy były.
Anka współczuje bólu.
Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom