reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Super, my kiedys zrobilismy ciasto na pizze z przepisu z internetu i nie uroslo, ktos pomylil proporcje drozdzy w przepisie, ale nie dopisal 0. Bylismy tak glodni i zmeczeni czekaniem, ze zjedlismy tylko to co na pizzy mialo sie znalezc :p
Ale moja siostra cioteczna robi zajebista pizze

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pyszna :)

1486217924-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

yen bym zjadla taka pizze! mam jakas mrozona w zamrazarce to moze pozniej zjem.
Wiki fajnie masz hehe jak cos to mezu zrobi usg [emoji5]
bylismy z malym u lekarza, calego przebadal jak nalezy no i wszystko z nim dobrze. wazy 13,3 kg. hehe poprostu maly potrzebuje spokoju i najlepszym rozwiazaniem jest sie wyprowadzic albo dziadek bedzie musial soe nie wpierdzielac w nasze zycie.
wlasnie obczajam hustawke bring stars ingenuity czy jakos tak (nadziejka ma taka sama). musze ja rozebrac i wyprac bo kolezanka nie zdazyla bo musiala pilnie wyjechac.
polecicie mi jakis fajny i bezpieczny fotelik dla mlodego (tak zeby na dlugo wystarczyl) no i zeby pol samochodu nie zajmowal. obecnie mamy romer king 2 i jest wielki

Hejka Dziewczyny ;)
Wiki super, że możecie tak z mężem zaglądać do Maluszka ;) ja jak bym mogła to bym chyba cały czas podglądam hihi ;)

Od wczoraj brzuchol mnie co chwile boli, tak dziwnie ni to na okres ni to na kibelek, nie umiem tego inaczej opisać. No i wczoraj wieczorem i w nocy co chwile brzuch twardy, aż spanikowalam czy to nie już hehe ;)

Życiowa ostatnio polubiłaś "Józefki" na fb, podpatrzyłam i dzieki Ci za to, bo dzisiaj sie skusiłam i pojechałam tam ;)
Wróciłam prawie 200 zł lżejsza, ale chyba po raz pierwszy mam idealnie dobrany stanik ;)

U nas dzisiaj na obiad była wizyta w kfc ;p pewnie po raz ostatni na długi czas ;)

Miłego popołudnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi, dobrze, ze z malym ok wszystko :-)
Ja nie mam do polecenia fotelika, cybex jest dobry i ten poczatkowy do 13 kg jest, ale to nie z doswiadczenia wiem.
My mamy teraz fotelik od wozka, a w przyszlosci kupimy cybex albo maxi cosi.

Nuska, no to chyba sie powoli dziac cos zaczyna :-) najwyzszy czas

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki fajnie z tym usg :) Tylko właśnie, czy nie kusi żeby zaglądać co i rusz? A brzuszek rośnie już?

Mała Mi to dobrze, że z małym wszystko w porządku. Maleńka też widziałam że rośnie :)

A dziewczyny kusicie jak nie pizza to kebaby ;)

reklama
Do góry