reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Super, my kiedys zrobilismy ciasto na pizze z przepisu z internetu i nie uroslo, ktos pomylil proporcje drozdzy w przepisie, ale nie dopisal 0. Bylismy tak glodni i zmeczeni czekaniem, ze zjedlismy tylko to co na pizzy mialo sie znalezc :p
Ale moja siostra cioteczna robi zajebista pizze

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Pyszna :)

1486217924-aaaaaa.jpeg

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

yen bym zjadla taka pizze! mam jakas mrozona w zamrazarce to moze pozniej zjem.
Wiki fajnie masz hehe jak cos to mezu zrobi usg [emoji5]
bylismy z malym u lekarza, calego przebadal jak nalezy no i wszystko z nim dobrze. wazy 13,3 kg. hehe poprostu maly potrzebuje spokoju i najlepszym rozwiazaniem jest sie wyprowadzic albo dziadek bedzie musial soe nie wpierdzielac w nasze zycie.
wlasnie obczajam hustawke bring stars ingenuity czy jakos tak (nadziejka ma taka sama). musze ja rozebrac i wyprac bo kolezanka nie zdazyla bo musiala pilnie wyjechac.
polecicie mi jakis fajny i bezpieczny fotelik dla mlodego (tak zeby na dlugo wystarczyl) no i zeby pol samochodu nie zajmowal. obecnie mamy romer king 2 i jest wielki

Hejka Dziewczyny ;)
Wiki super, że możecie tak z mężem zaglądać do Maluszka ;) ja jak bym mogła to bym chyba cały czas podglądam hihi ;)

Od wczoraj brzuchol mnie co chwile boli, tak dziwnie ni to na okres ni to na kibelek, nie umiem tego inaczej opisać. No i wczoraj wieczorem i w nocy co chwile brzuch twardy, aż spanikowalam czy to nie już hehe ;)

Życiowa ostatnio polubiłaś "Józefki" na fb, podpatrzyłam i dzieki Ci za to, bo dzisiaj sie skusiłam i pojechałam tam ;)
Wróciłam prawie 200 zł lżejsza, ale chyba po raz pierwszy mam idealnie dobrany stanik ;)

U nas dzisiaj na obiad była wizyta w kfc ;p pewnie po raz ostatni na długi czas ;)

Miłego popołudnia ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

MalaMi, dobrze, ze z malym ok wszystko :-)
Ja nie mam do polecenia fotelika, cybex jest dobry i ten poczatkowy do 13 kg jest, ale to nie z doswiadczenia wiem.
My mamy teraz fotelik od wozka, a w przyszlosci kupimy cybex albo maxi cosi.

Nuska, no to chyba sie powoli dziac cos zaczyna :-) najwyzszy czas

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiki fajnie z tym usg :) Tylko właśnie, czy nie kusi żeby zaglądać co i rusz? A brzuszek rośnie już?

Mała Mi to dobrze, że z małym wszystko w porządku. Maleńka też widziałam że rośnie :)

A dziewczyny kusicie jak nie pizza to kebaby ;)

reklama
Do góry