reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Dziewczyny wy mnie wykończycie [emoji6] co wejde żeby napisać to mam tyle do czytania ze zanim poczytam to juz cos musze zrobić i tak to się kończy :-) ogólnie moj maz sie czepia ze za dużo czasu spedzam przy telefonie [emoji52] no i ciągle cos mam do zrobienia i brakuje mi czasu.

Dora śliczny synus!!! [emoji8]

Zuzia i Milenka slodziutkie!! :-) ja tez zamowilam mate edukacyjna dla Amelki, z bright stars uzywana wylicytowalam i czekam. Taka sama miałam dla Filipa.

U mnie położna pierwszy raz przychodzi do 48h po porodzie i potem 6 razy raz w tygodniu.

Ania to co Ty pierwsza w kolejce do rozpakowania?? Czy ktoras sie szybciej wybiera?? [emoji6]

relgh371tsldyf8u.png

Po ile ml mm pija wasze dzieci?? Moja od kilku dni piszczy po wypiciu 120ml i od wczoraj wieczorem daje po 150 i dziecko spokojne. Ale wg kartonika od mm 150ml pic powinna w 4 miesiącu

relgh371tsldyf8u.png

reklama
Do góry