reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Mega fajna jest możliwość podejrzenia maluszka :) Mój gin usg robi kilka sekund sprawdza tylko, czy serducho bije i tyle także się nie naoglądam. Ostatnio jak zaczęłam dopytywać to obwód główki zmierzył i płeć sprawdził. A to połówkowe tak fajnie, że można i dłużej popatrzeć i 3d. Ale teraz maluszek niech spokojnie sobie rośnie.
Moja mama widziała dziś zdj i stwierdziła, że do mnie podobny ;) Matki to jednak nie obiektywne są. Ale to jej pierwszy przyszły wnuk więc się cieszy.

reklama
Milena jest przesłodka :)
Dora ja to non stop oglądałam te zdjęcia z prenatalnego i filmik :) Dostałaś też filmik na płycie? :)
Anka ja też właśnie skończyłam jeść ale zaraz pewnie będę głodna. OD 2 tygodni tylko bym jadła a wczoraj na wadze wyszło ,że schudłam 1,5 kg a mała przybyła 1,4 kg

Milena jest przesłodka :)
Dora ja to non stop oglądałam te zdjęcia z prenatalnego i filmik :) Dostałaś też filmik na płycie? :)
Anka ja też właśnie skończyłam jeść ale zaraz pewnie będę głodna. OD 2 tygodni tylko bym jadła a wczoraj na wadze wyszło ,że schudłam 1,5 kg a mała przybyła 1,4 kg

Dostałam płytkę dziś obejrzałam i całe badanie nagrane a ja myślałam, że tylko fotki albo krótki filmik.
Robi się jeszcze jedno badanie takie specjalistyczne?

Co za slodki misiaczek z Milenki :-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Mój małż się uparł, że data 17.02.17 mu się podoba i mam dotrzymać, jak bym jakiś wpływ na to miała ;p

Mój za to co chwila pyta czy już jedziemy, a mnie szlag trafia [emoji51][emoji51][emoji51]
I co chwila ktos pisze, czy urodziłam jak się czuje itp, po co pisze do mnie ktoś, kto nie odzywał się pół roku???

a mi zaczely odchodzic w domu i to byla masakra z jazda do szpitala. na siedzeniu mialam podklad nieprzemakalny recznik i chyba cos jeszcze. a na izbie co krok to lalo sie ze mnie.
Miałam to samo przy pierwszym porodzie [emoji32][emoji33][emoji16]przy drugim przebijali mi pęcherz, zobaczymy jak teraz bedzie

Moja miała mieć 2.5-3 kg a tu się okazało 3.800

Napisane na C2105 w aplikacji Forum BabyBoom

Ale różnica, i weź to wierz w usg [emoji3]wiadomo, błąd jakiś tam jest ale kilogram?
OlaMagda śliczny uśmiech Milenki [emoji4]
Dora cudny ten Twój człowieczek [emoji4]

5djy3e3kpgua6zwe.png

reklama
Do góry