reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Cudna Amelka gratulacje kochana [emoji1320][emoji1405][emoji480][emoji7]
Żal mi cie strasznie ze cierpisz , trzymaj sie jakos [emoji20][emoji20][emoji20][emoji173]️[emoji182][emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
MalaMi - gratuluje :-) Amelcia juz na swiecie :-). Pieknosci [emoji7]
Bardzo wspolczuje ciezkiego porodu, wracaj szybko do sil :-*

3jvz8ribeqwvt6ck.png

MalaMi gratulacje!! :-) piekna córeczka i piękne imię [emoji3]

Szybko wracaj do siebie!! Nie rozumiem tylko jak oni mogli cie za mało znieczulic- przecież mnie sprawdzali przed cieciem czy juz nie czuje nic... biedna... [emoji20]

relgh371tsldyf8u.png

MałaMi gratuluje! ;) śliczna dziewczynka z tej Twojej Amelki ;)

Kasia2310 wczoraj właśnie był pogadać z dowódcą i dostanie 5 dni urlopu okolicznościowego, ale też nie chcę zeby brał od razu jak urodzę tylko jak juz wyjdę z Małym do domku ;)

Napisane na ASUS_Z00ED w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej dziewczyny[emoji5] lece na morfinie ale po pol dawki. mala byla ze mna 2 godzinki. narazie nie moge karnic po mofrinie. jak juz nie bede brala to wieczorem jak przejde na sale. jestem zakochana po uszy [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
no ja nie wiem co on odwalil z tym znieczuleniem. mowilam ze czuje nogi s on nie sprawdzil ani razu czucia. ten wczesniejszy anestezjolog spr milion razy zanim zaczeli ciac

Do góry