reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

hejka. u mnie silnych wiatrow ciag dalszy! pogoda robi sobie jaja z nas. M ma tyle pilnej roboty na budowie a tu lipa. ekipa od dachu musi czekac.
od kilku dni tak mnie biodra w nocy bola ze szok! milion raxy zmieniam pozycje snu.
tak tak lisc kapusty pomaga i to bardzo! stosowalam.
zdrowiejcie dziewczyny

reklama
AniuH to Ci coś napiszę w sprawie niani. Mój chrzesniak miał super nianię bardzo ja lubił potrafił płakać jak ona wychodziła. Jego rodzice pod wrażeniem, nauczyła go zasypiac w łóżeczku co im sie nie udalo i sporo piosenek i chociaż on dopiero 2 łatka skończy i tak po swojemu spiewa. Ona ma 34 lata bardzo dlugo starala sie o dziecko i bum przed swietami nowina że w ciazy, fluidy dzieciaczkowe zadzialaly. Moja kuzynka oczywiście się cieszy bo sie bardzo zzyly i mówiła, że dziewczyna naprawdę ma super podejście do dzieci i zasługuje jak nikt, ale teraz z drugiej strony dla nich dramat bo takiej niani już nie znajdą.

Hej. U mnie oczywiście codzienna pobudka bo kupa :) teraz szaleje jeszcze w łóżeczku a ja się powooooli ogarniam. Jego sen się stabilizuje z powrotem. Także jestem zadowolona z postępów hehe

Kasia potwierdzam , że kapusta jest dobra.

1484204209-aaaaaa.jpeg
1484204227-aaaaaa.jpeg
1484204248-aaaaaa.jpeg
śle Wam mojego malucha i siebie :)

atdctrd8ammce1aq.png

Heja.
Ja przyjechalam z przedszkola. Sniegu sporo ale nad ranem zaczął padac deszcz [emoji52] czemu jest tak ze albo napada i jest od razu-10 albo tak jak dzis na plusie. Filip sie śniegiem nie nacieszy, bo jak wroci z przedszkola to juz go pewnie nie będzie...

Dora ja w ciazy walczylam z zatokami i wszyscy mowili inhalacje inhalacje, kupilam inhalol i robilam sobie ze soli i tych kropelek. Nieee powiem zeby mi jakos pomoglo... ale próbuj, bo moze Tobie pomoże. Trzeba próbować wszystkiego :-) mozesz jeszcze sinupret lub sinulan

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Mala od 7.30 cos marudzila, dalam jej kilka razy smoczka i teraz zasnela. Jestem po sniadanku i chyba wezme sie za posprzatanie swiatecznych ozdób.

AniaH to Ty niania na pelen etat jestes :-) a gdzie znalazlas swoja rodzine ?? Z ogłoszenia??
Musze przyznac ze jak napisalas ze pracujesz z dziecmi to tez pomyslalam ze jakas świetlica czy cos innego :-)

Amelka już z Nami :-*
ur. 8.11

Witam się i ja ;)
Szkoda że na święta tak nie sypalo śniegiem jak teraz :/

Jutro z moim wybieramy się na weekend a ja nadal w łóżku i nie wiem jak to będzie.

Kulcia, farbowalas włosy? ;)

Dodajcie dziewczyny zdjęcie swoich dzidziusiow, i dziewczyny w ciąży swoich brzuszków :)

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej. U mnie oczywiście codzienna pobudka bo kupa :) teraz szaleje jeszcze w łóżeczku a ja się powooooli ogarniam. Jego sen się stabilizuje z powrotem. Także jestem zadowolona z postępów hehe

Kasia potwierdzam , że kapusta jest dobra.

1484204209-aaaaaa.jpeg
1484204227-aaaaaa.jpeg
1484204248-aaaaaa.jpeg
śle Wam mojego malucha i siebie :)

atdctrd8ammce1aq.png
[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Do góry