reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India, Viola fluidki na wyzdrowienie[emoji517][emoji517]

Boszzz, a mi sie zrobil zator. Kuzwa boli, najgorsze ze to od spodu jest guz i to spory. Magda go nie zciągnęła. Nie ma bata żeby ręcznie zszedł.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
I prysznic cieply Marysia. Mi kiedys pomoglo, ale.bolalo przez dzien czy dwa. Przykladalam tez oklady z rumianku i dziecko ;-)

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Ile rzeczy potrzebne dla dziecka :)
A mnie dopiero teraz atakuja pociążowe niedobory i skutki , juz mnie ząb boli i włosy tak strasznie wypadają od 2 dni, do tego mam łupież , ostatni raz to wszystko miałam po ciazy z synem , i wcześniej po córce , po za ciążami nigdy nie miałam ani wypadania włosów ani łupieżu ani dziury czy problemu z zębami :-( muszę to wyleczyć bo jestem bez życia ☹️[emoji17][emoji47][emoji24][emoji29][emoji25]
Dobranoc dziewczynki [emoji182][emoji182][emoji182][emoji182]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ciąża i karmienie to obciążające dla organizmu jest. Ja się obawiam,że się posypię, bo ja nabiału mało jem. Z tą moją nietolerancją laktozy to kozie albo owcze produkty powinnam, a teraz mam odrzut od kozich serów. Czasem jakiś kefir, albo jogurt naturalny w siebie wmuszę.
Zeby tylko dziecko tego po mnie nie miało bo będą jazdy...
Chociaż ja w dzieciństwie na krowim mleku wychowana ta nietolerancja ujawniła się jak w liceum byłam.

Dzien dobryyy!

Sciagnelam aplikacje, wiec tyn bardziej bede zagladac czesciej [emoji3]

Zyciowa Madziu, o Doris wiedzialam wczesniej ze snapa, tez sie niezmiernie ciesze i gratuluje ogromnie ;*****

Wiktoriaaa, w ktorym tygodniu jestss? Tak z zaskoczenia to chyba najlepiej, coo? [emoji175][emoji173] kurcze, zajebiscieee sie ciesze!
Gdzie teraz pracujesz w ogole?

Nuskaaa, powiedz mi jak Ty sie masz? Napisalam Ci maila ostatnio dopiero, bo daaawno nie wchodzilam na swoja pocztee. [emoji8][emoji8]

A tak z ciekawosci... Ktos sie stara teraz? Kasiu, ja wiem ze Ty przed slubem jestes, i teraz bez spiny i po slubie tez na spokoojnie, gratulacje w ogole z przeprowadzki! [emoji8]

Zyciowa, jesli chodzi o mnie to ja nie prowadze warsztatow, jestem tylko prywatna niania [emoji3] procz zajmowania sie trojka piore, sprzatam, gotuje itd., bawie sie w dom w zasadzie! Do tego nie pooowiem, trafilam na swietna szefowa, a i dom maja ogromny i pieknie wykonczony, wiec naprawde sie ciesze.
Poza tym mam szkole przed swoimi dziecmi, haha, ktorych mam nadzieje kiedys sie doczekaaam!

Powiem Wam,ze ostatnio wysyp ciaz blizniaczych u mnie w najblizszej rodzinie. Znaaaaczy wysyp... Drugi przypadek , ale w przeciagu pol roku, a to chyba nie az takie czeeeste!

Milego dnia Wam! Sniegu mi naaaaaaebalo.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Czesc Wam.
Ja juz wstalam ogarnieta, ze tak powiem. Ada budzila sie w nocy co 2-3 godziny i w ogole niespokojnie spala.
Temperature mam pewnie mniejsza, ale i tak wszystko mnie napier...ala.
Milego dnia laski

3jvz8ribeqwvt6ck.png

A ja od po 3 nie śpię. Wszyscy powtarzają żeby korzystać i się wysypać taaa

Zastanawiam się nad inhalacjami jakimiś na ten katar. Poczytałam trochę i w sumie sól zostaje i olejek miętowy lub eukaliptusowy. Może rumianek na temat tymianku sprzeczne informacje są. Moja znajoma farmaceutka mówi że można z kwasem hialuronowym ale mnie chyba uczula. Dwa razy próbowałam używać kremów pod oczy i za każdym razem mnie piekło jak diabli. Muszę się starzec z godnością

reklama
Czesc Wam.
Ja juz wstalam ogarnieta, ze tak powiem. Ada budzila sie w nocy co 2-3 godziny i w ogole niespokojnie spala.
Temperature mam pewnie mniejsza, ale i tak wszystko mnie napier...ala.
Milego dnia laski

3jvz8ribeqwvt6ck.png

India kurczę jakbyś tak mogła się do łóżka położyć i wygrać kości to może by Ci pomogło.
Ja żałuję ,że czosnku nie dam rady zjeść .

Do góry