Dzien dobryyy!
Sciagnelam aplikacje, wiec tyn bardziej bede zagladac czesciej [emoji3]
Zyciowa Madziu, o Doris wiedzialam wczesniej ze snapa, tez sie niezmiernie ciesze i gratuluje ogromnie ;*****
Wiktoriaaa, w ktorym tygodniu jestss? Tak z zaskoczenia to chyba najlepiej, coo? [emoji175][emoji173] kurcze, zajebiscieee sie ciesze!
Gdzie teraz pracujesz w ogole?
Nuskaaa, powiedz mi jak Ty sie masz? Napisalam Ci maila ostatnio dopiero, bo daaawno nie wchodzilam na swoja pocztee. [emoji8][emoji8]
A tak z ciekawosci... Ktos sie stara teraz? Kasiu, ja wiem ze Ty przed slubem jestes, i teraz bez spiny i po slubie tez na spokoojnie, gratulacje w ogole z przeprowadzki! [emoji8]
Zyciowa, jesli chodzi o mnie to ja nie prowadze warsztatow, jestem tylko prywatna niania [emoji3] procz zajmowania sie trojka piore, sprzatam, gotuje itd., bawie sie w dom w zasadzie! Do tego nie pooowiem, trafilam na swietna szefowa, a i dom maja ogromny i pieknie wykonczony, wiec naprawde sie ciesze.
Poza tym mam szkole przed swoimi dziecmi, haha, ktorych mam nadzieje kiedys sie doczekaaam!
Powiem Wam,ze ostatnio wysyp ciaz blizniaczych u mnie w najblizszej rodzinie. Znaaaaczy wysyp... Drugi przypadek , ale w przeciagu pol roku, a to chyba nie az takie czeeeste!
Milego dnia Wam! Sniegu mi naaaaaaebalo.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji
Forum BabyBoom