reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India chyba będę musiała bo ten mi nie podpasowal w ogóle.
Mam nadzieję że wrócę z tego szpitala nadal w dwupaku... A nie tak jak ostatnio

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania, nawet tak nie mow. Trzeba myslec pozytywnie, chociaz ja tez do samego konca sie zamartwialam.

3jvz8ribeqwvt6ck.png

reklama
Anka, nie wracaj do niego. Blad w pomiarze szyjki moze sie zdarzyc, ale zalladanie pessara na zdrowa??? Przeciez to tez ms swoje skutki uboczne

3jvz8ribeqwvt6ck.png

Anka to dobrze że dobrze. Super że kawał chłopa a nie że się wkurzyłaś ;)
A teraz może i głupie pytanie, ale jak oni ta szyjkę mierzą. Bo mi nic na temat szyjki nie mówi ?

Leży ze mną dziewczyna która jest już tu miesiąc! Poronila dwa razy w 17 i 19 tygodniu i teraz leży też ma szwy i obserwują ja.
A mi lekarz na obchodzie powiedział że jestem niby z niewydolnościa szyjki a tej niewydolności nie ma

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry