reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola nosidlo tez mamy ale nie takie tradycyjne tylko takie w kształcie banana jakby. .. i jakos mi tak sie nie podoba jak maly w nim leży. .. mało szczęśliwie wygląda haha
chusta jak ma razie bardzo mnie jara :D nie sądziłam że tak na mniej zadziała :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam to nosidło babybjorn i jestem bardzo zadowolona .
I juz ją nosze przodem :-)
1479838883-mh1i5p.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

No ja juz pisalam, ze globulki dostalam nawilzajace. Dr powiedziala, ze wszystkie nawilzacze dostepne w sklepach nawilzaja tylko na chwile a nastepnie wysuszaja

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Np. Durex .

Mala mi właśnie mi kazała ten mucovagin kupic.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

India łoooj jaka duża już Ada:) pieknie przybrala.
Dzielna dziewczyna :)

Viola to dobrze ze Melka juz spokojna dzis. U mnie tak samo zylaki na macicy;(

Kasia ja w 22 tyg sie dowiedzialam ze bedzie kobitka.

no jest drogi ten mucivagin ale dziala cuda [emoji5] jest z kwasem hialuronowym i super regeneruje i nawilza. trzeba opakowanie wybrac dla dobrych efektow. ja co jakis czas stosowalam bo czesto mialam otarcia bo mam tak delikatna tam skore....

reklama
Ja jutro podjade do przychodni u mnie ban wsi czy mogli by mala zwazyc. Jak nie nie przybrala to sie zastrzele chyba.

Do góry