reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ola nosidlo tez mamy ale nie takie tradycyjne tylko takie w kształcie banana jakby. .. i jakos mi tak sie nie podoba jak maly w nim leży. .. mało szczęśliwie wygląda haha
chusta jak ma razie bardzo mnie jara :D nie sądziłam że tak na mniej zadziała :D

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja mam to nosidło babybjorn i jestem bardzo zadowolona .
I juz ją nosze przodem :-)
1479838883-mh1i5p.jpeg

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji173]️[emoji71]‍♀️[emoji193][emoji166]12/09/2016 godz: 2:10 , 3,970kg , 53cm

No ja juz pisalam, ze globulki dostalam nawilzajace. Dr powiedziala, ze wszystkie nawilzacze dostepne w sklepach nawilzaja tylko na chwile a nastepnie wysuszaja

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Np. Durex .

Mala mi właśnie mi kazała ten mucovagin kupic.

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

India łoooj jaka duża już Ada:) pieknie przybrala.
Dzielna dziewczyna :)

Viola to dobrze ze Melka juz spokojna dzis. U mnie tak samo zylaki na macicy;(

Kasia ja w 22 tyg sie dowiedzialam ze bedzie kobitka.

no jest drogi ten mucivagin ale dziala cuda [emoji5] jest z kwasem hialuronowym i super regeneruje i nawilza. trzeba opakowanie wybrac dla dobrych efektow. ja co jakis czas stosowalam bo czesto mialam otarcia bo mam tak delikatna tam skore....

reklama
Ja jutro podjade do przychodni u mnie ban wsi czy mogli by mala zwazyc. Jak nie nie przybrala to sie zastrzele chyba.

Do góry