reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Anka no fakt musiałaś już mieć. Mega zakręcona jestem. Oby ten nowy ginekolog przypadł Ci do gustu bo z tego co pamiętam to z ta lekarką miałaś super kontakt.
Według mnie to skończony 15 a zacznie sie 16 tydzień u Ciebie.
Ja sobie czasem jaśka podkładam żeby mieć blokadę Musze ta swoją poduchę z szafy wyjąc i może się polubimy... Mąż wraca w piątek to zazdrosny nie będzie ;)

Kurcze zapomniałam dziś tej nospy wziąć. Wczoraj po wizycie bolał mnie brzuch to wzięłam a teraz jak się dobrze czuje to nie pamiętałam. Dla mnie to w sumie bez sensu że mam brać jak się czuje ok a ten lekarz każe....Już mnie żołądek boli od tego wszystkiego.

reklama
Ja jak lekarz kazał brać nospe to nie brałam prawdę mówiąc.

Poduszka dla ciężarnych nadal gosci u mnie w wyrku!

Anka 16 tc :)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja z ta poduszka to i z boku na bok sie przekrecalam :-) uwielbialam ja.
Teraz zostala zarekwirowana przez syna i on z nia spi na lozku o szerokosci 80 cm i nie daje schowac

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Ja wpadlam na chwile w nocy Was moze doczytam.

Życiowa ja bym stawiala na sprite bo gazowany.

Kasia mam z cool club pare bodzi i jest ok. Teraz w hm kupie kopertow 2 szt za 31 zl.

Anka ja w koncu nie zmienialam

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kasia Marysia sprite pod kątem cytrynianu bralam pod uwage nie fazu... już bym nie żyła gdyby ten gaz z napoju mi do krwioobiegu się dostał bo to zgon na miejscu...
zresztą pije cole, orenżade i tylko gazowana wode ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Moj mąż wszedł do sypialni i pokazując na moją poduchy zapytał co to tutaj robi hehe on nienawidzi tej poduchy hehe

Jestem już zmęczona ta luteina. Biorę 2 rano i 2 wieczorem i muszę leżeć jak sobie je włoże bo normalnie mi wylatuja. Rano staram się wziąć je rano jak Z do pracy wychodzi bo wtedy wkładam i idę spać dalej a jak nie wstanę tylko Tosia mnie obudzi to jest problem bo przy niej trzeba rano pochodzić.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też z poduchą rogalem się nie rozstaję :)
Oglądałam też te ubranka w h&m też różne fajne były :)Ale chyba zaopatrzę się w większości w smyku skoro mówicie,że takie super :)
Też mi się wydaje Ania,że 16 tydzień :)

Dzień dobry można powiedzieć że sie wyspalam Od 22 do 5 rano całkiem ok. Dopiero rano do toalety musiałam Jak się w nocy obudze i wstane to juz po spaniu

reklama
Hej. Ja właśnie czekam w kolejce do położnej i spotkałam przypadkowo dziewczynę która też chodziła do tej mojej ginki i przeniosła się tutaj i mówi że to nie to co nasza ginka ale tragedii nie ma.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry