reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska to dobrze. Niech obczaja co i jak.

Życiowa uuuu nowe hobby!

India afera o kobiecie co martwe dziecko na podłodze urodziła bo jej pomóc nie chcieli. Masakra.

Dora?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Weszłam prawie 40 min później już myślałam, że mi serce wyskoczy, jejku jaki to stres jak się człowiek martwi o taka bezbronna istotkę. Dzięki temu miałam ciśnienie w normie bo tak to 90 na 60 jak dobrze pójdzie.
Wszystko ok dzidź żyje rusza się ,że ho ho Doktorek chciał go zbadać, ale bardzo aktywny był :)a on miał poślizg czasowy poza tym wreszcie założył mi kartę ciąży bo do tej pory wiecznie coś się działo... Niby 4 cm wpisał na zdj. Stwierdził ,że nie będzie mnie męczył skoro i tak za tydzień mam to usg prenatalne.
Zaczęłam sobie wcześniejszej wkręcać, że pewnie coś nie tak bo na czerwcówkach dziewczyny takie brzuchy mają a u mnie nic nie widać...
Dostałam niestety antybiotyk bo od dwóch tyg mam niby przeziębienie i nie przechodzi po domowych sposobach i wczoraj i dziś mam stan podgorączkowy i kaszel doszedł mnie boli w klatce jak kaszlę :/

Dora super, że z Maleństwem wszystko dobrze! :)

Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa ;) Zobaczymy co jutro mi powiedzą o ile cokolwiek, u nas w szpitalu to różnie bywa. Zaczynam się zastanawiać na ile to faktycznie może być wyrostek, bo wydaje mi się że wyrostek inaczej by bolał, ale w sumie się przecież nie znam. Może to nerki (moja mama mnie oświeciła, że jak byłam młodsza to miałam często problemy z nerkami, ale ostatnie wyniki i moczu i krwi miałam ok) albo kręgosłup. Póki co boli dalej, jestem prawie spakowana, rano ogarnę resztę.
I dołuje mnie to, że znowu jestem sama ;/ chciałabym, żeby mężuch był chociaż w takich sytuacjach ze mną, ale raczej nie ma szans żeby go puścili do domu. Moja mama też za granicą, tata pracuje i tak do dupy troszkę, ale pewnie dzisiaj wam trochę po marudzę, a jutro już będzie lepiej.
Idę jakoś wziąć prysznic i do łóżka, może zasnę.
Spokojnej nocki ;*

Nuśka najważniejsze ze twoje maleństwo ok. No dziwne to w sumie tez o nerkach pomyślałam, ale to wtedy są jeszcze takie objawy jak parcie na pęcherz albo niemożność załatwienia się i mdłości Pamiętam jak mi kamień schodził ból taki że mało nie zemdlałam w pracy...Porobią ci badania i coś ustalą przy wyrostku to crp pewnie podwyższone by było. Może faktycznie kręgosłup przy podrażnieniu n udowego ból jest taki schodzący pachwiną do przodu. Fakt szkoda ze sama jesteś, będę trzymać kciuki za was....

viola no wiesz co?! zafna z nas na pewno tak nie pomysli o tobie i tak jestes mega dzielna i probowalas.
ja musze mała odprowadzać z małym wlasnie i to jest ból. .. bo bedzie coraz zimniej... poluje na chuste kółkowa zeby wygodniej było i małemu i mi w trakcie odprowadzania :)

a ja postanowiłam że sproboje szydelkowac w ramach odstresowywacza[emoji14]w podstawówce cos tam sie na szydelku robilo wiec kupilam szydelko kordonek i działam hahaha
Zobacz załącznik 783019
jak już sie naucze trzymać szydelko i robic sprawnie to dokupie inna wloczke grubsze szydlo i bede produkować lalki i misie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa super robótki. Ja myślałam żeby zrobić takie gwiazdki na choinkę,ale na myśleniu się skończyło.

Teraz jeszcze wizyta Kasi w poniedziałek :)
A co z naszymi szaraczkami dwiema? Miały być jakieś wizyty u lekarza i cisza. Pewnie sobie od nas poszły.
U mnie chyba śnieg spadł bo tak za oknem jasno i standardowo nie mogę zasnąć...

reklama
Dora, super, ze maluszek miewa sie dobrze :-)
MalaMi, a maz to nie moze troche poprasowac? Bedziesz miala na kazdy dzien inne ubranie ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry