reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Nuska to dobrze. Niech obczaja co i jak.

Życiowa uuuu nowe hobby!

India afera o kobiecie co martwe dziecko na podłodze urodziła bo jej pomóc nie chcieli. Masakra.

Dora?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Weszłam prawie 40 min później już myślałam, że mi serce wyskoczy, jejku jaki to stres jak się człowiek martwi o taka bezbronna istotkę. Dzięki temu miałam ciśnienie w normie bo tak to 90 na 60 jak dobrze pójdzie.
Wszystko ok dzidź żyje rusza się ,że ho ho Doktorek chciał go zbadać, ale bardzo aktywny był :)a on miał poślizg czasowy poza tym wreszcie założył mi kartę ciąży bo do tej pory wiecznie coś się działo... Niby 4 cm wpisał na zdj. Stwierdził ,że nie będzie mnie męczył skoro i tak za tydzień mam to usg prenatalne.
Zaczęłam sobie wcześniejszej wkręcać, że pewnie coś nie tak bo na czerwcówkach dziewczyny takie brzuchy mają a u mnie nic nie widać...
Dostałam niestety antybiotyk bo od dwóch tyg mam niby przeziębienie i nie przechodzi po domowych sposobach i wczoraj i dziś mam stan podgorączkowy i kaszel doszedł mnie boli w klatce jak kaszlę :/

Dora super, że z Maleństwem wszystko dobrze! :)

Dziękuję Dziewczyny za miłe słowa ;) Zobaczymy co jutro mi powiedzą o ile cokolwiek, u nas w szpitalu to różnie bywa. Zaczynam się zastanawiać na ile to faktycznie może być wyrostek, bo wydaje mi się że wyrostek inaczej by bolał, ale w sumie się przecież nie znam. Może to nerki (moja mama mnie oświeciła, że jak byłam młodsza to miałam często problemy z nerkami, ale ostatnie wyniki i moczu i krwi miałam ok) albo kręgosłup. Póki co boli dalej, jestem prawie spakowana, rano ogarnę resztę.
I dołuje mnie to, że znowu jestem sama ;/ chciałabym, żeby mężuch był chociaż w takich sytuacjach ze mną, ale raczej nie ma szans żeby go puścili do domu. Moja mama też za granicą, tata pracuje i tak do dupy troszkę, ale pewnie dzisiaj wam trochę po marudzę, a jutro już będzie lepiej.
Idę jakoś wziąć prysznic i do łóżka, może zasnę.
Spokojnej nocki ;*

Nuśka najważniejsze ze twoje maleństwo ok. No dziwne to w sumie tez o nerkach pomyślałam, ale to wtedy są jeszcze takie objawy jak parcie na pęcherz albo niemożność załatwienia się i mdłości Pamiętam jak mi kamień schodził ból taki że mało nie zemdlałam w pracy...Porobią ci badania i coś ustalą przy wyrostku to crp pewnie podwyższone by było. Może faktycznie kręgosłup przy podrażnieniu n udowego ból jest taki schodzący pachwiną do przodu. Fakt szkoda ze sama jesteś, będę trzymać kciuki za was....

viola no wiesz co?! zafna z nas na pewno tak nie pomysli o tobie i tak jestes mega dzielna i probowalas.
ja musze mała odprowadzać z małym wlasnie i to jest ból. .. bo bedzie coraz zimniej... poluje na chuste kółkowa zeby wygodniej było i małemu i mi w trakcie odprowadzania :)

a ja postanowiłam że sproboje szydelkowac w ramach odstresowywacza[emoji14]w podstawówce cos tam sie na szydelku robilo wiec kupilam szydelko kordonek i działam hahaha
Zobacz załącznik 783019
jak już sie naucze trzymać szydelko i robic sprawnie to dokupie inna wloczke grubsze szydlo i bede produkować lalki i misie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Życiowa super robótki. Ja myślałam żeby zrobić takie gwiazdki na choinkę,ale na myśleniu się skończyło.

Teraz jeszcze wizyta Kasi w poniedziałek :)
A co z naszymi szaraczkami dwiema? Miały być jakieś wizyty u lekarza i cisza. Pewnie sobie od nas poszły.
U mnie chyba śnieg spadł bo tak za oknem jasno i standardowo nie mogę zasnąć...

reklama
Dora, super, ze maluszek miewa sie dobrze :-)
MalaMi, a maz to nie moze troche poprasowac? Bedziesz miala na kazdy dzien inne ubranie ;-)

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Do góry