reklama
India9
Fanka BB :)
Viola, nikt nie pomysli, ze poszlas na latwizne. Sama wiesz ile Cie to kosztowalo. Nie ma co sobie wyrzutow robic ;-)
Ja dzis cwiczylam pierwszy dzien. Ciekawe jak dalej, czy bedzie sie udawalo.
Spsc bym poszla, ale chlopaki zaraz wracaja....
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
Ja dzis cwiczylam pierwszy dzien. Ciekawe jak dalej, czy bedzie sie udawalo.
Spsc bym poszla, ale chlopaki zaraz wracaja....
Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm
KasiaMarysia23
Kciuki za wizyty!
Bedzie dobrze laski[emoji8]
Slyszalyscie o aferze w szpitalu? Ja tam rodzilam.
Viola kupy brak. Dobrze ze ok u Was
Jutro mam mocz malej zawiezc na badania. Czujecie? Masakra...
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Bedzie dobrze laski[emoji8]
Slyszalyscie o aferze w szpitalu? Ja tam rodzilam.
Viola kupy brak. Dobrze ze ok u Was
Jutro mam mocz malej zawiezc na badania. Czujecie? Masakra...
[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]
Życiowa
viola no wiesz co?! zafna z nas na pewno tak nie pomysli o tobie i tak jestes mega dzielna i probowalas.
ja musze mała odprowadzać z małym wlasnie i to jest ból. .. bo bedzie coraz zimniej... poluje na chuste kółkowa zeby wygodniej było i małemu i mi w trakcie odprowadzania
a ja postanowiłam że sproboje szydelkowac w ramach odstresowywacza[emoji14]w podstawówce cos tam sie na szydelku robilo wiec kupilam szydelko kordonek i działam hahaha
jak już sie naucze trzymać szydelko i robic sprawnie to dokupie inna wloczke grubsze szydlo i bede produkować lalki i misie[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
ja musze mała odprowadzać z małym wlasnie i to jest ból. .. bo bedzie coraz zimniej... poluje na chuste kółkowa zeby wygodniej było i małemu i mi w trakcie odprowadzania
a ja postanowiłam że sproboje szydelkowac w ramach odstresowywacza[emoji14]w podstawówce cos tam sie na szydelku robilo wiec kupilam szydelko kordonek i działam hahaha
jak już sie naucze trzymać szydelko i robic sprawnie to dokupie inna wloczke grubsze szydlo i bede produkować lalki i misie[emoji14]
Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom
Załączniki
Nuśkaaa
Ja już po wizycie, generalnie z Małym wszystko jest dobrze i nie ma dla niego żadnego zagrożenia, ale i tak mam skierowanie do szpitala. Jutro mam się zgłosić na obserwacje żeby sprawdzili czy to nie wyrostek robaczkowy, bo wyrostek w ciąży przebiega całkiem inaczej. Muszą mnie dokładnie przebadać i zobaczymy. Ale już jestem spokojniejsza troszeczkę.
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama