reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Viola, nikt nie pomysli, ze poszlas na latwizne. Sama wiesz ile Cie to kosztowalo. Nie ma co sobie wyrzutow robic ;-)

Ja dzis cwiczylam pierwszy dzien. Ciekawe jak dalej, czy bedzie sie udawalo.
Spsc bym poszla, ale chlopaki zaraz wracaja....

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Kciuki za wizyty!

Bedzie dobrze laski[emoji8]

Slyszalyscie o aferze w szpitalu? Ja tam rodzilam.

Viola kupy brak. Dobrze ze ok u Was:)
Jutro mam mocz malej zawiezc na badania. Czujecie? Masakra...

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysia, jaka afera???

Radek kupe co 10-14 dni robil, nie pamietam tylko od koedy i jak dlugo to trwalo, ale jak nawalil to nie bylo zmiluj :p

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

viola no wiesz co?! zafna z nas na pewno tak nie pomysli o tobie i tak jestes mega dzielna i probowalas.
ja musze mała odprowadzać z małym wlasnie i to jest ból. .. bo bedzie coraz zimniej... poluje na chuste kółkowa zeby wygodniej było i małemu i mi w trakcie odprowadzania :)

a ja postanowiłam że sproboje szydelkowac w ramach odstresowywacza[emoji14]w podstawówce cos tam sie na szydelku robilo wiec kupilam szydelko kordonek i działam hahaha
1479224669741.jpg

jak już sie naucze trzymać szydelko i robic sprawnie to dokupie inna wloczke grubsze szydlo i bede produkować lalki i misie[emoji14]

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1479224669741.jpg
    1479224669741.jpg
    57,7 KB · Wyświetleń: 247
Ja już po wizycie, generalnie z Małym wszystko jest dobrze i nie ma dla niego żadnego zagrożenia, ale i tak mam skierowanie do szpitala. Jutro mam się zgłosić na obserwacje żeby sprawdzili czy to nie wyrostek robaczkowy, bo wyrostek w ciąży przebiega całkiem inaczej. Muszą mnie dokładnie przebadać i zobaczymy. Ale już jestem spokojniejsza troszeczkę.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
nuska dobrze ze z Malym ok.
uffff skonczylam prasowac, skladac i ukladac te trzy prania dla malej. jeszcze z 10 hahaha. masakra ile jest tych ubranek. wiekszy wybor jak w sklepie z ciuszkami [emoji28]

a może Amelka????

Do góry