reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Oo India ja też bym zjadła. Jakby mi ktoś zrobił i przyniósł hehe[emoji14]

[emoji177][emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173][emoji177]

reklama
Moja byla grzeczna w brzuszku, a teraz nie bardzo.

Z tym ze kp nie jest ciezkie to mozna podyskutowac. U mnie do brodawek doszla dieta. Bylo ciezko na poczatku, ale teraz nie narzekam az tak bardzo.

Karpatke i ja bym zjadla:(

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

moje zdanie jeat takie ze kp jest o wiele latwiejsze dla mnie niz karmienie mm[emoji14]
przez te dni i noce karmienia mm bylam nieprzytomna... moze dodatkowym monusem dla mnoe bylo to ze musiałam jeszcze ściągać z piersi i robic okłady i nie mam duzo butelek wiec muc musiałam wszystko od razu... nie wiem.
ale szacun dla mam karmiących mm i ogarniajacych to wszysyko[emoji14]

Sent from my SM-G355HN using Forum BabyBoom mobile app

Mm prosta sprawa bo moje dziecko nie wstaje w nocy hehe ale generalnie to przy kp mnie wkurzalo to ze usypialam przykarmieniu i się strwsowalam ze mu krzywdę Robie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Tak czytam o tym karmieniu i zastanawiam się jak to będzie u mnie. A właśnie w kwestii karmienia, kupić laktator już teraz czy to raczej zakup jak już Maluszek się pojawi? :)

Viola, a smarujesz czyms?
Mnie bola do tej pory jak sie dosysa, bo przygryza dziaslami...

Marysia, to jakies harce byly, ze P lozko rozwalil? :-)

Ja niestety robie krotkie spacery, takie do 2 km, bo tyle mam do szkoly i z powrotem, ale chyba bede musiala to zmienic.

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Tak jak mam chwilę że jestem sama w domu to swoim pokarmem i wietrze. ale położna kazała nawet octeniseptem psikać na te moje pogryzienia tylko potem muszę przez godzinę nie karmić

Violu moja malo kupek robi od urodzenia. Dziewczyny na wrzesniowkach pisaly ze ich dzieci robia kupy co karmienie np.a moja robila 2-3 dziennie.
Moze trafil Ci sie cycoholik. Indi Ada tez wisiala na cycu pamietasz?

[emoji179]Madzia 07.09.2016[emoji188]

No a Amelka zrobiła wczoraj rano i do tej pory nic :( Trochę nam popłakała ok 15 myślałam że brzuszek ale chyba chodziło o odbicie, bo odbiła 2 trazy porządnie, pocyckała i śpi :) Martwi mnie to że tej kupki jeszcze nie ma.
Jak do jutra nie zrobi to zadzwonię do położnej, zapytam...

reklama
Do góry