reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
U nas tak latwo nie zostawiaja w szpitalu ostatnio jakos w polowie ciazy mialam skierowanie do szpitala bk bolal mnie brzuch czkalam pol dnia az pani doktor mnie zbada i po badaniu stwierdzila ze nic sie nie dzieje i nie przyjeli mnie . To moze jak teraz bym pojechala to by zobaczyli czy cos sie dzieje i ktg zrobili juz sama nie wiem

Dzwoneczku, ja bym czekala na regularne przez godzine, troche szkoda, zebys na IP siedziala i bez sensu na badanie czekala. No chyba, ze czujesz, ze powinnas to spr.
Jesli czujesz ruchy to nie panikuj. Pewnie sie rozkreca, tylko musisz poczekac chwile jeszcze

Adrianka [emoji173] 24.09.2016
godz. 10:20
2870 g, 53 cm

Nadziejko, moze ktores kropelki pomoga. Bardzo Wam wspolczuje :-( niestety na kolki jest tylko jedno lekarstwo- czas. Mam nadzieje, ze Wam szybko przejda

2870 g, 53 cm

Odnosnie wyprawki napisze Wan, ze ten krem, o ktorym pisalam ( Medela w sztyfcie) jest rewelacyjny. Bardzo szybko sie aplikuje, slizga sie doslownie po skorze dziecka i bardzo ladnie pachnie. Mimo swoich gabarytow, mysle, ze starczy na dluzej, bo nie zostawia grubej wartswy na buzi.

2870 g, 53 cm

reklama
obstawiaja 3.100-3.500[emoji14]najpierw na usg lekarz mówi 3.100 ale później zaczął go mierzyć i stwierdził że będzie cięższy na pewno.

generalnie to stwierdził po badaniu ze sama to ja bym nie urodziła raczej... mały jest nisko ale ja jestem zamknięta no i wyczuł to nieszczęsne schrzastnienie szyjki przez które nie postępuje rozwarcie. i prawdopodobnie to było przeszkodą tez przy pierwszym porodzie....

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry