reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India hehe no jeszcze ok 5tyg i będzie po wszystkim :D :D a ty kupowalas mm tak na w razie co?? Kurczę bo nie wiem jakie wybrac...

A ja dzis poukladalam ciuszki w komodzie i teraz będę je po kolei prala, prasowała i we woreczki narazie.

WP_20161004_14_00_53_Pro.jpg

WP_20161004_14_01_10_Pro.jpg

Załączniki

• WP_20161004_14_00_53_Pro.jpg
    WP_20161004_14_00_53_Pro.jpg
    636,2 KB · Wyświetleń: 71
  • WP_20161004_14_01_10_Pro.jpg
    WP_20161004_14_01_10_Pro.jpg
    618,9 KB · Wyświetleń: 79
reklama
Dzwoneczku no no i co śpisz czy akcja się rozwinęła?
Kasiu gratuluje córeczki :)
Fatycznie większość dziewczynek chyba ?
Viola super już gotowa :) te tygodnie szybko zlecą. Pamiętam Twojego pozytywa:)

Dorcia wlasnie sie niedawno obudzilam bo mialam kilka pozadnych skurczy. Siedze i czekam co bedzie dalej. Brzuch teraz znowu boli ale tak raczej bez przerw. Szkoda budzic mi Llile bo to jak falszywy alarm a nie chce jechac wczesniej do szpitala zeby mnie nie polozyli i tam miala bym czekac kilka dni

Marysia od 56 do 68. Jedynie sukienki co sa większe. Sama nie wiedziałam że aż tyle się ich uzbieralo :)

Dora ja tez pamiętam :D bylam wtedy w szoku ze tak szybko się udalo ;) a teraz będziemy z Tobą i Anka przeżywać wasze 9 m-cy :)

Olaaaaa gdzie jesteś???????????

Dzwoneczek jak tam??

My juz nie śpimy. Moj poszedł pierwszy dzien do pracy po 2m-cach L4. A ja pojadę zawieźć młodego do przedszkola

Zobacz załącznik 776599
uhu juz pokluta kilka razy się witam hehe głodna jak cholera jestem ale mam nic nie jeść jeszcze... miałam póki co ktg. dostałam łóżko wiec mogę sobie poleżeć ;)
mój poszedł do pracy już.
zaraz będzie obchod to mają mnie zbadać i dopiero będę mogła coś zjeść[emoji14]
młody skacze bo też pewnie głodny juz jest ;)

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry