reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

chyba nie. w czwartek bede miala wycene. brat ma wlasnie biale od srodka i kolor na zewnatrz i mowi ze nie wyobraza sobie innych

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Kasia ja sie dolaczam takze zaciskam kciuki.

Dora kiedy nastepna wizyta?

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]
W czwartek idę do tego mojego ginekologa po L4 bo nie chciałam ze szpitala żeby paniki w pracy nie siać. Do piątku mam urlop. A usg mam zlecone za dwa tyg.
Pecherzyk zoltkowy się tworzy więc ciąża się rozwija.

Kasia Marysia kurczę szczerze współczuję Ci tej wysypki Dobra diagnoza to podstawa leczenia. Anka gratuluje wypłaty. Nadzieja to rowerek rób małemu skoro mu troszkę pomaga

Dziewczyny kolezanka od poloznej dowiedziala sie kilka sposobow na przesuwanie gazow. Wkleje jej post
Wygląda to dosyć drastycznie, ale dziecka nie boli.<br />Poniżej żeber uciskasz brzuszek raz jedna stronę, raz druga. Tak 'przepychasz' z jednej strony na drugą.<br /><br />NIE WOLNO TEGO ROBIC GDY DZIECKO NAPINA MIESNIE!!<br /><br />Przyginanie nóżek do brzuszka, nóżki szeroko, po obu stronach pępka. Nie za mocno.<br /><br />Płasko rozlozoną ręką przejeżdżasz od klatki piersiowej w dół lekko uciskajac. <br /><br />I ostatni sposób - przed karmieniem położyć dziecko na brzuszku, na czymś twardym - np na stole. Nóżki szeroko na żabke. Powinny wyjść gazy pod własnym ciężarem.

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Dziewczynki on mi pierdzi ładnie i kupy tez robi. Byliśmy u pediatry i mówiła ze jak dokarmiam to musze go przepajac conajmniej 2 czy 3 razy dziennie między posiłkami bo może mieć zaparcia. Dala nam acidolac baby i nystatyne bo mały ma plesniawke lekka. Espumisan mam dawać dalej. I jeśli nic nie pomoże to znowu do niej bo możliwe ze to kolki są i wtedy będziemy próbować co innego. Ten sab simplex tez mam i mu dawałam ale to nic nie daje. No i go przegrzalismy trochę i mam kapac go w mocnym rumianku i stopniowo teraz obniżać temperaturę w domu. Wietrzyc często.
Ajj co ja się mam z nim kurde. Tak się biedny męczy no szkoda mi go jak nie wiem co on płacze i ja razem z nim

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejko jak robi kupy to nie zaparcia, może być, że po.prostu się drze i koniec
Mojej kumpeli dziecko się dało 11 miesięcy i nie spało. Nic mu nie bylo. Ma 12 lat i jest jedynakiem :D zrazil mamę do dzieci kompletnie heheh

A generalnie może właśnie było mu za gorąco dlatego krzyczy? Ignaś jak był upał to potrafił mi się drzec bo za ciepło jak byłam u mamy a ona w bloku mieszka na 6 piętrze wiec tam skwar nie z tej ziemi. Współczuję Ci kochana. Na pewno jest Ci bardzo ciężko patrzeć jak płacze a nie wiesz jak mu pomóc. Może on się spina ze złości, Igi jak zły to steka jakby chciał kupę robić ale ja wiem ze to nie to bo jak kupę wali to ma inną minę[emoji14] ile on ma tygodni nadziejko?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
O a w sumie przy kolkach to bączki tez dzieciak puszcza. Nie wiadomo jak pomóc takiemu maluchowi.

Spróbuj tego co pediatra zleciła, może jak będzie więcej pił to będzie lepiej... o tych lekach nie słyszałam.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry