reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Kasiu jeśli jesteś jeszcze w połogu to nie powinnaś się odchudzać w ten sposób. Każdej z nas dużo zostało. Ja jestem 8 tygodni po i dopiero wczoraj spodnie się zrobiły luźne ( przed ciążą takie byly) daj sobie czas, musisz organizmowi dostarczać witamin bo Magda Cię zjada[emoji14]

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia uwierz mi ze ja nawet ochoty jesc nie mam szczegolnie wieczorami. Wygladam jak potwor przez te swedzenie, te krosty. Ps.to moze i ja sie wcisne w jeansy[emoji5]

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Kasia pomyśl w ten sposób. .. twoje ciało zmieniało się przez 9miesiecy... to dużo czasu... nie wymagaj od niego ze nagle wróci sportem takie jakie było. to nie możliwe po prostu.
ja tez długo nie mogłam na siebie patrzeć po porodzie. ale tak to sobie tłumaczyłam. nie miałam diet żadnych itp. starałam się jeść mało ale często. na spacerach jak chodziłam spinalam sobie mięśnie nóg i pośladków. .. ćwiczyć zaczęłam kolo 6miesiecy po cc. na roczek Marysi dopiero wyglądałam jako tako. ale skóra rozstępy itp potrzebowały jeszcze więcej czasu a i tak nie wróciło to do normy sprzed ciąży.
napisze więcej brzuch a raczej skóra stała się miekka i gladsza ale ciągle miała konsystencję ciasta. piersi były mniej jędrne i elastyczne i zmieniły kształt po kp. to wszystko jest normalne. i lepiej jest to akceptować i cieszyć się z małych progresow niż się dolowac.

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Marysiu moze faktycznie masz to uczulenie na oksytocyne. czytalam ze blogi co wstawilas linki i widzisz pomoglo idstawienie dziecka od cycka.
Nadziejko szkoda maluszka ze tak sie meczy.
Kasiu daj znac po usg.
Bylam dzis w miescie na lumpach to do jednego nie szlo wejsc bo wszystko po 1 i 2 zl bylo. to udali mi sie kupic spiworek do spania za 1zl. a w drugim bylo wszystko po 50% ceny to sobie kupilam ocieplacz i malemu super kurtke. a na ryneczku babka miala tez uzywane to dla malej bluze i spodnie po 1zl[emoji5]

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

MalaMi obstawiam to na oksy.
Fajnie Ci sie trafilo:) u mnie tylko w soboty po 1 zl:(

Wybaczcie ze Was drecze tym moim drapaniem i swedzeniem

[emoji173]Madzia 07.09.2016[emoji188]

Marysiu roznie.... ja ostanio czekalam czyba z 4 dni.
bylam dzis u jednej z firm ktora produkuje okna po wycene i kurde juz sama nie wiem czy brac okna obustronnie okleinowane kolorem czy od srodka biale a na zewnatrz kolor. ciezki wybor na lata...m

[emoji173] Irminka [emoji173] tp ok 27.01.2017r.

reklama
Do góry