reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Anka to kartę ciąży żeby później założyć ze niby później się dowiedziałas. .. ale tak żebyś się złapała na becikowe. ..
dla mnie to by było za dużo kombinowania i pewnie bym zrezygnowała. ..

Napisane na SM-G355HN w aplikacji Forum BabyBoom

Kochane, gratuluje przecudownych dzieciaczków <3 trzymajcie się, Mamusie, Wasze życie było zmienione już 9 miesięcy temu, a teraz macie swoje Serduszka z Wami ;****
Madzia, Filipek i Milenka - ciocia Was ściska!
Igi ma Forumowe rodzeństwo, jeaaa!
Ściskam Was, Zosia gratuluję ciąży:)

<3 <3 <3 <3 <3

Anka, dla mnie to nie kombinowanie. Decyzje o pracy podjelas zanim sie dowiedzialas o ciazy. Pytanie ile chcesz tam pracowac bedac w ciazy.
Sadze, ze jak mu powiesz zanim dostaniesz lekarskie zaswiadczenie to Cie nie zatrudni.

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

Póki co cieknie mi z sutasów pięknie . ;) oj no nie zgodzę się ze każde dziecko potrzebuje 60 ml bo karmia tez tutaj dziewczynom po cc dzieci bo im nic nie leci z cyca to piją po 20-30 ml ale przy porodzie ważyły 3 kg -3600 . Bo pytam się tych położnych to mówią ze mój najwięcej pożera. A to ze do laktacji trzeba być cierpliwym to ja wiem tylko po prostu już zmęczenie się daje we znaki bo siedziałam tyle godzin i się mały nie najadl wcale . W razie czego kupie to mm bo i tak będzie tak ze trzeba będzie coś pozalatwiac albo coś a ja jeszcze mam szkole na weekendy wiec jakoś trzeba będzie sobie radzić. Dziecko głodne dziecko zle. ;)
Mały waży póki co 4.300 . Mama kupiła 2 gazety bo u nas po szpitalach jeżdżą i do kroniki zdjęcia bobasow robią i mówi że taki fajny pucus wyszedł hehe. ;)

AniuH kochana dziubeczki dla Ciebie;*

Dziewczęta wiecie może jak to jest jak ja jestem ubezpieczona w zusie a mój w krusie i ja pobieram rente rodzinna po tacie bo się uczę . To gdzie się składa te papiery na to kosiniakowe? I czy nie będzie problemów jakichś jak ja ta rente biorę? Bo szkoda żeby mi przepadło ja place składki mój też .

[emoji173]Filipek 7.09.2016 godz. 13.55[emoji173]

Nadziejko, tez mam gazete ze zdejciem Radka ze szpitala :-)

Niestety nie znam sie, nie pomoge

Adrianka [emoji173] 36 tc
TP 12.10

reklama
India ale pomyśl o tym , że właśnie przez takie akcje kobiety nie dostają normalnych umów to raz a dwa , że to zwykle oszustwo jak dla mnie. Nastresuje się Anka tylko.

Nadziejko ale fajnie , że robią takie fotki! U nas nie robią niestety. Pokaż !

Do kosiniakowego i innych bajerów trzeba dochody od 2013 roku poprzynosic. Nawet umowę wynajmu mieszkania im trzeba :/

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry