reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
KasiaMarysia co dzisiaj chce kupować? Dzisiaj bardziej poglądowo chce pojechać ;p Bo u mnie w mieście są może 2-3 sklepy z rzeczami dla dzieci i nic tam nie ma a do tego drogo, a pojedziemy do miasta 40 km dalej i tam jest o wiele więcej takich sklepów ;) a jak jakieś ładne bodziaki czy coś wpadną w oko to się też skuszę ;)
To i tak ze w niedziele otwarte. U mnie wszystko zamkniete:/ tnz w galerii jest peppco i smyk ale tam nie ma tego co chce.

1473590385775.jpg

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Załączniki

• 1473590385775.jpg
    1473590385775.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 192
Kasia2310 no praktycznie tydzień różnicy między nami ;p ja mam 17.02 ;) i jeszcze Anna25 ma na luty 09.02 ;)
znasz już płeć? ;)
KasiaMarysia no u mnie pozamykane dzisiaj (oprócz pepco też w galerii), ale w Legnicy (tam gdzie chce jechać) to i w galeriach i taki jakby "park" handlowy jest i dzisiaj otwarte normalnie ;)
Poza tym chce żeby mój zobaczył ile to wszystko kosztuje, bo póki co chyba sobie nie zdaje z tego sprawy i cały czas coś sobie kupuje na allegro i przez to nawet odłożyć coś jest ciężko ;/
Madzia jest prześliczna! <3

Hejka laski no pomału mi się coś normie chyba to tętno bo tak mówili lekarze. Nie wiem czy wyjdę jutro do domu chyba nie;/ bo dzisiaj nikt mi nic nie mówił ale jak będzie ordynator to się zapytam. Mały ma czerwona dupke kurde;/ i go piecze . Położna powiedziała ze musze go częściej przewijać i więcej sudocremu dawać. Mam nadzieje ze mu przejdzie bo nie mogę patrzeć jak on plakusia. A w nocy przespal ze mną od 23 do 6 rano całą noc od czasu do czasu tylko possal cyca.

[emoji173]Filipek 7.09.2016[emoji173]

Kasia2310 też mam wizytę 19.09 ;) no i czekam na potwierdzenie, bo póki co ma być synuś ;D po zdjęciu myślę, że raczej się nie zmieni ;p
Usgsynek..jpg

Załączniki

• Usgsynek..jpg
    Usgsynek..jpg
    442,9 KB · Wyświetleń: 58
Nadziejka ja odlozylam na noc mala. Dzis troche spokojniej. Nad ranem dala czadu.
Kochana a Twoj jak przybiera na wadze? Mi cos wspomnial lekarz ze we wtorek do domu , zobaczymy.
Kochana to jak przjechalas do szpitala to ktg mialas?

Nuskaaa najwyzszy czas go uswiadomic:)

Kasia dzieki:)

[emoji173]07.09.2016 Madzia[emoji173]

Nadziejka przewijają często i teraz jak czerwony to sudocrem ale jak nie ma odparzenia to nigdy nie dawaj sudocremu bo się dupka uodparnia i sudocrem nie działa. Ja używam nivea ale z babydream jest też super i jak nivea się skończy to ten kupie.

Kasia mój był jak banan :D

A Igi noc fajnie. Teraz dwie godziny spacer był i po południu na cmentarz do dziadka go zaprowadze zapoznać ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nuśkaaa u mnie nie bylo widać miedzy innymi dlatego że chucherkiem to ja nie jestem :p Lekarz powiedział,że może na następym usg cos zobaczymy. Super,że już wiesz też już bym bardzo chciala. A brzuszek masz już duży? :)

Do góry